Izraelci vyrážejí do ulic poté, co jim bylo řečeno, že na to, aby byli považováni za “plně očkovaných”, je zapotřebí více očkování + VIDEO

Očekává se, že brzy oznámí, že na “plné očkování” budou potřebné čtyři očkování. V Izraeli vypukly protesty, protože lidem pomalu dochází, že vláda stále posouvá cíle pro očkovací pasy

Očekává se, že nyní oznámí, že se budou vyžadovat nejméně čtyři očkování, na to, aby mohl být člověk považován za “plně očkovaného” a mohl se zapojit do života společnosti.

Přes víkend se v ulicích Tel Avivu jednali demonstrace proti takzvanému “zelenému pasu”:

https://twitter.com/beingrealmac/status/1442166905142321164?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1442166905142321164%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.hlavnespravy.sk%2Fizraelcania-vyrazaju-do-ulic-po-tom-co-im-bolo-povedane-ze-na-to-aby-boli-povazovani-za-plne-ockovanych-je-potrebnych-viac-ockovani%2F2694418

Médiá označili demonštrantov za „pravicových extrémistov“ a odporcov očkovania. V pondelok izraelské médiá informovali, že sa majú opäť zaviesť ďalšie obmedzenia.

Israel National News píše:

Krízový covid kabinet sa stretne, pretože ministerstvo zdravotníctva navrhuje nové obmedzenia.

Premiér Bennett sa vyslovil proti rozsiahlym obmedzeniam verejných zhromaždení pred prvým plánovaným zasadnutím krízového covid kabinetu za mesiac.

Izraelský krízový koronavírusový kabinet sa stretne v nedeľu, prvýkrát po mesiaci.

Stretnutie, ktoré sa má konať v nedeľu večer od 20:00 do 22:00 h, sa uskutoční po tlaku ministerstva zdravotníctva, aby prerokovalo nový súbor odporúčaných obmedzení verejných aktivít.

Izraelský minister zdravotníctva Nitzan Horowitz bol nedávno prichytený v rozhovore, kde priznal, že očkovacie pasy slúžia v prvom rade na to, aby boli prinútení skeptickí ľudia nechať sa zaočkovať a nie zo zdravotných dôvodov.

zdroj: hlavnespravy.sk

Přejít nahoru