V České republice se potvrdil první případ přenosu očkování z člověka na člověka

„Já se nestýkám s nikým, kdo je očkovaný. Je to nebezpečné. Je dokázáno, že očkování proti covidu je nebezpečné nejen pro samotné naočkované, ale i pro jejich okolí. Očkovaný vylučuje řadu nebezpečných látek a tekutin, které mohou napadat neočkované. Nebuďte ovce a něco si o tom zjistěte. To jsou informace, které nám tají, ale já mám fištróna a vidím dál než ostatní tupé stádo,“ tvrdila paní Kateřina, která na půl úvazku roznáší letáky lidem do schránek.

Zatímco značná část veřejnosti i odborníci tuto teorii považovali za nebetyčnou kravinu, ukázalo se, že paní Kateřina měla pravdu.

„Máme první případ přenosu očkování z člověka na člověka. Jedná se o manželský pár ze Semilska. On má již po druhé dávce. Ona se očkovat nenechala, protože není ovce. Ačkoliv byla paní seznámena se všemi riziky, které jí od očkovaného hrozí, nakonec se rozhodla, že se nerozvede a zůstane s manželem. Tato nerozvážnost se jí vymstila a po pár týdnech kontaktu začala sama vykazovat příznaky očkování. Kontaktovala nás a my jsme jí zajistili prohlídku od našeho odborníka, který za pomoci indiánského totemu, lapače snů a sudoku prokázal, že se skutečně jedná o případ přenosu očkování, a nebohá paní je tedy naočkována. Pro ni je už pozdě, ale apelujeme na veřejnost, aby se s očkovanými lidmi nestýkali, a pokud s někým očkovaným sdílíte domácnost, raději se odstěhujte,“ oznámila předsedkyně spolku Očkování je jistá smrt, která předpovídá, že přenosů očkování z člověka na člověka bude přibývat.

Více info na reflex.cz

Přejít nahoru