Přistálo v správě. Prosba o pomoc: AUTO PRO VOZÍČKÁŘKU PETRU

U mě tato nemoc znamenala, že jsem od narození trvale odkázaná na invalidní vozík.

Vaším příspěvkem do této sbírky mě přiblížíte k automobilu, který bude upravený tak, abych ho mohla řídit i já, čímž mi darujete i velkou dávku soběstačnosti.
Měli jsme staršího ojetého Volkswagena, ale auto už je bohužel nepojízdné. Bylo pro mě jako druhé nohy a z velké většiny mi kompenzovalo to, že jsem na vozíku.

V jiné veřejně prospěšné sbírce jsme vybrali již 179 000 Kč a dále požádám o příspěvek i Úřad práce, který na automobil přispívá částkou do 200 000 Kč, sbírka je tedy vypsaná na zbývající potřebnou částku 635 000 Kč. Vůz, který potřebujeme, stojí s úpravami kolem milionu.

Bohužel momentálně nemáme peněz na zbyt. Můj přítel 7. rokem bojuje s rakovinou, a i když jeho léčba zatím zabírá, je vyřazen z pracovního poměru.

Život s postižením mě naučil nic nevzdávat, a tak se snažím zůstat optimistkou. Vystudovala jsem obchodní střední školu a od ukončení studia pracuji jako účetní. Soustavně se již několikátým rokem vzdělávám v angličtině. Také jsem stála za zrodem programu Portage, což je asistenční služba, která pomáhá vozíčkářům s přepravou, ale vážná nemoc přítele a finanční náročnost ochromila i tuto mou snahu.

Pokud mi pomůžete získat automobil, tak mě moc posune na mojí cestě ke svobodě, zjednodušíte mi každodenní život s hendikepem a kdo ví, snad vám jednou pošlu pozdrav i ze zahraničí!

Děkuji. Pomoci můžete ZDE

Přejít nahoru