Volby proti Babišovi byly jištěny !

1. Ústavní soud (Rychetský)
snížil potřebné hlasy pro koalici na pouhých 5 %, místo násobku 5 % podle počtu členů koalice.

2. Těsně před volbami se udělala pomlouvačná kampaňproti Babišovi přes neziskovky, z nichž některé vlastní Soros, na základě tzv. Pandora papers. To muselo ovlivnit spoustu lidí, kteří se rozhodovali až před volbami.Po volbách se přiznalo, že Babiš nic nelegálního nedělal, ale účelu se dosáhlo, Babiš volby prohrál.

3. Bylo ale také třeba odstranit prezidenta,protože ten trval na tom, že pověří sestavením vlády nejsilnější stranu, nikoliv koalici. Dalo se očekávat, že to bude Babišovo ANO, což se také stalo, dostalo 2 x víc hlasů, než druhá ODS. Prezident, který byl až do té doby v dobrém zdravotním stavu, začal před volbami nečekaně churavět azkolaboval přesně ve chvíli, kdy měl pověřit Babiše sestavením vlády.Byla to náhoda? Lékařka z Kazachstánu přišla pohotově s diagnózou, že je to způsobeno alkoholem, i když prezidenta osobně neviděla.

Podle lékařů se Zemanův stav dá těžko vysvětlit, protože k tak velkému poškození jater nemohlo normálně dojít za krátkou dobu od posledních testů.

Zeman má mnoho nepřátel.Opozice se se svou nenávistí ani netajila. Z ODS jsme slyšeli výroky typu „Měl by se podřezat jako svině”,  MUDr. Martin Straka z TOP 09 použil výraz „poch*aná mrtvola” a „bezpáteřní kur*a”.

Zeman má nepřátele i v zahraničí, protože odmítá příliv migrantůdo naší republiky a takhatí plány EU na zničení národních státůa vytvoření superstátu typu USA.

Nepřítele má proto i v Sorosovi, který migraci intensivně podporuje.Soros vlastní obrovský majetek a přes své neziskovky se snaží ovlivňovat politiku v Evropě.

 Soros podporuje migraci z Afriky a Asie do Evropy jako pomstu za holocaust Pokud zanikne bílá rasa, tak jeho vlastní rasa už nikdy nebude považována za méněcennou, naopak, bude vládnoucí, tak jak je to v bibli, bohem vyvolený národ.

Je paradoxní, že se v dnešní době na jedné straně v přírodě chrání všechno od brouků až po velryby, a na druhé straně se plánuje genocida celé jedné lidské rasy.

Babiš a Zeman stojí v cestě důležitým lidem a jejich plánům v cizině, i zlatokopům u nás.

Kdo ví, co se Zemanovi opravdu stalo, co dostal a kdo mu to dal!  Bude to někdo bezvýznamný, kdo to udělal pro peníze, v řádu milionů Sorosův majetek se nepočítá na miliony, ale na miliardy, může si koupit kdekoho. Opozice by na to nedala nic, ta by to nejraději udělala sama. Bylo zajímavé vidět, jak byla na tuto situaci připravena.Zatímco prezidentská kancelář byla v šoku a nevěděla pořádně, co se situací dělat, opozice už měla na stole připravený článek 66 Ústavy.

Vypadá to, že tyto volby byly nejenom podvodem, ale i zločinem.Účel byl dosadit u nás protičeskou kolaborantskou vládu řízenou z ciziny.Stalo se příliš mnoho špatných věcí, které se neslučují s demokracií.

Petr Flener

Přejít nahoru