Lidé, kteří se nechali očkovat, byli podprahově zhypnotizováni, myslí si slavný hudebník

V novém rozhovoru na YouTube kanálu Real Music Observer kytarista tvrdí, že lidé, kteří se nechali očkovat, k tomu byli donuceni podprahovými sděleními, která je měla zhypnotizovat.

Clapton citoval kontroverzní teorii profesora klinické psychologie Mattiase Desmeta, podle níž všichni trpíme “masovou hypnózou” a lidé se nechávají očkovat jen proto, že jsou hypnotizováni “podprahovou reklamou”.

Zopakoval také, že lituje, že dostal vakcínu od společnosti AstraZeneca: “Nikdy jsem se neměl přiblížit k jehle,” řekl. “Propaganda však tvrdila, že vakcína je bezpečná pro všechny.”

Hudebník dodal, že byl zpočátku “zmatený” negativními reakcemi, které jeho přesvědčení proti očkování vyvolávalo u fanoušků, přátel a dokonce i členů rodiny, ale nakonec dospěl k závěru, že jejich nesouhlas byl způsoben tím, že všichni byli zhypnotizováni nebo jim byl vymyt mozek podprahovými zprávami.

“Tehdy jsem si toho všiml – jakmile jsem to začal hledat, viděl jsem to všude… Pak si vzpomínám, že jsem na YouTube viděl malé věci, které byly jako podprahová reklama; to se dělo dlouho – ta věc o tom, že ‘nic nevlastníš a budeš šťastný’,” řekl Clapton. “A já si pomyslel: ‘Co to znamená?'”

“A kousek po kousku jsem skládal jakousi hrubou skládačku, což mě přimělo k ještě většímu odhodlání,” pokračoval.

“A tak jsem se začal dívat na zprávy, které vycházely v Anglii a ve Spojeném království. Máme BBC a ta bývala nestranným komentátorem světových a národních událostí. A najednou to byla úplně jednosměrná operace o plnění rozkazů a poslušnosti.” Píše portál magazin1.sk

Žádné oficiální tvrzení ani vědci však hudebníkovu teorii nepotvrdili a někteří diskutující ho považují za člověka, který se zbláznil. Jsou však i tací, kteří jeho slovům věří.

 

Přejít nahoru