Situace je čím dál horší: Rusko nepřestává provokovat, ruská vojska stále stojí na ruském území a nehodlají ustoupit!

Média jsou plná těchto hrozných zpráv: BBC tvrdí, že u ukrajinských hranic je až sto tisíc ruských vojáků! Agentura Reuters uvádí, že Rusko již disponuje 70 procenty bojové síly potřebné pro rozsáhlou invazi na Ukrajinu! Dezinformační kanál SME uvádí, že Rusko může zaútočit nejen z Ruska, ale dokonce i z Běloruska a Azovského moře! Média varují, že nejlepší čas k útoku bude, až bude půda nejvíce zmrzlá, a to bude za dva týdny! Zpravodajské služby mají indicie, že Rusko připravuje falešný útok chemickými zbraněmi v Donbasu! Nejvyšší americký generál Mark Milley varuje, že ruský útok může být strašlivý a bude mít za následek obrovský počet obětí! atd., atd.

Mluvčí amerického ministerstva zahraničí Ned Price, mluvčí Pentagonu John Kirby a další naprosto důvěryhodní lidé tvrdí, že mají informace o tom, že Rusko si pravděpodobně bude chtít vymyslet záminku k útoku. “Domníváme se, že Rusko vytvoří velmi živé propagandistické video, které může ukazovat těla a aktéry, kteří jsou zobrazeni jako truchlící, a záběry zničené oblasti,” řekl Kirby. V následujícím záznamu z tiskové konference můžete vidět, jak Price doslova “rozsekal” novináře, který chtěl důkazy o tom, že Rusové plánovali výrobu zinscenovaného videa. Price nevzdělanému novináři vysvětlil, že důkazy jsou přece takové, jak tvrdil. To video opravdu stojí za zhlédnutí.

To však zdaleka nejsou všechny ruské provokace. Představte si, co Rusko bezostyšně požaduje od Západu: chce bezpečnostní záruky, jejichž podstatou je, že Američané odstraní útočné zbraně ze svých východoevropských vazalských zemí, aby Rusko nebylo těmito zbraněmi ohroženo!

Vidíme tedy, že ruské provokace zcela jistě neskončí tím, že ruská vojska budou stále provokativně stát na ruském území. Z toho všeho má člověk dojem, ba dokonce má dojem, téměř jistotu, že se Rusové rozhodně nezastaví na Ukrajině, ale budou pokračovat dál, až do Lisabonu, a odtud poplují přes moře do Kanady.

V Kanadě se mezitím ruští provokatéři převlečení za řidiče kamionů již pokusili o převrat: nasedli do tisíců nákladních aut a obklíčili hlavní město, takže vládce Kanady a jeho rodina museli být vrtulníkem převezeni na neznámé místo. “Existují obavy, že ruští agenti mohou přilévat olej do ohně protestů, jejichž rozsah roste, a je dokonce možné, že je sami začali,” uvedl moderátor televize SBS a podobná podezření vyjádřila i další média. Soused Borovičky dokonce tvrdí, že z Kanady to budou mít Rusové jen kousek na Aljašku (která jim prý stejně právem patří) a odtud je to přes Čukotku domů jen skok.

Naštěstí demokratické státy jako USA a Ukrajina nedovolí Rusům dostat se do Kanady přes Lisabon. Na Ukrajině je připraveno 150 000 vojáků ukrajinské armády a Národní gardy, kterým velí a radí vojenští instruktoři z USA a NATO. V první linii je prapor Azov, který už svou vlajkou kopírující německý vzor ze 40. let 20. století prozrazuje svou oddanost Západu a jeho ideálům, i když možná ne těm nejmodernějším. Azov je také vyzbrojen a vycvičen profesionály z USA a NATO.

A pokud se Američané dostanou přes Ukrajinu, mohou ještě zastavit Rusy v dalších evropských zemích na cestě do Lisabonu a Kanady. “Současná situace vyžaduje, abychom posílili naše obranné pozice na východním křídle Severoatlantické aliance. Prezident Biden dal jasně najevo, že Spojené státy budou na ohrožení evropské bezpečnosti reagovat rozhodně,” řekl Kirby. USA proto přesouvají 1 000 amerických vojáků z Německa do Rumunska (necelá tisícovka jich tam již je), dalších 2 000 vojáků se přesouvá z Německa do Polska a několik stovek vojáků je přepravováno ze zámoří, aby posílili evropskou obranu.

Kirby zdůraznil, že nepůjde o “trvalé rozmístění” vojáků v těchto zemích. “Tito vojáci nebudou bojovat na Ukrajině, ale budou poskytovat silnou ochranu našim spojencům v NATO,” řekl Kirby a zdůraznil, že Německo i Polsko s příchodem nových amerických vojáků souhlasily. To je důležitá informace pro ty konspirátory, kteří by si mohli myslet, že USA posílají vojáky, kdy chtějí, kolik chtějí a kam chtějí – takže ne, tak to není.

Zmiňujeme se o tom proto, že američtí vojáci nepřijdou na Slovensko jen tak, bez souhlasu našich představitelů. Nejnovější smlouva s USA, kterou Slovensko podepsalo minulý týden a kterou bude parlament ratifikovat v úterý, umožní našim představitelům neschválit příchod amerických vojsk na naše území, pokud se nám to nebude líbit. Druhá věc je, že se to bude líbit našim vůdcům, protože komu by se nelíbilo, že ho ostatní chtějí chránit? Když nás naposledy chránili vojáci našich bezpečnostních partnerů, nechtěli jsme, aby nás dvacet let opouštěli, byli jsme tak rádi, že nás chrání.

A skutečně, ochrany není nikdy dost. Objevuje se totiž další nečekaná hrozba. Nedávno si tajné služby všimly hrozné věci: zjistily, že na čínském území jsou čínské jednotky – a představte si, že ani v nejmenším nevypadají, že by chtěly odejít!

Ještě že jsme tu smlouvu stihli podepsat včas. Děkujeme Jarkovi, Ivánkovi, Zuzance, Eduškovi, Igorkovi, Riškovi, Boriskovi. Národ na vás nikdy nezapomene.

zdroj: hlavnespravy.sk

Přejít nahoru