Další šílenost Bruselu. Evropská unie přichází fakticky se společnou integrační imigrační politikou

Podle postoje hnutí SPD má stát hájit a chránit zájmy a práva především svých vlastních občanů a ti mají být upřednostňováni před cizinci. EU nám do toho nemá co mluvit! EU prosazuje opačný postoj a chce bojovat proti tzv. „diskriminaci“ cizinců a imigrantů. EU nepomáhá, ale škodí. Čím dříve se z ní dostaneme, tím lépe!

Evropská komise nabízí unijním zemím finanční podporu z unijních fondů, aby se více snažily poskytovat lidem s mimoevropskými kořeny „rovný přístup ke vzdělání, zaměstnání, bydlení a lékařské péči“. „Migranti tu žijí s námi, patří mezi nás, není to dělení na ´my a oni´,“ řekla eurokomisařka pro vnitřní věci Ylva Johanssonová. Tím demaskovala multikulturní postoj EU. Podle postoje hnutí SPD má stát hájit a chránit zájmy a práva především svých vlastních občanů a ti mají být upřednostňováni před cizinci.

Máme jasný důkaz, že Evropská unie už naprosto otevřeně podporuje masovou imigraci a že říká, že EU potřebuje více imigrantů. Uvedla to eurokomisařka Ylva Johansson, která má na starosti otázky migrace. „Neměli bychom mít méně migrantů, neměli bychom brát odpovědnost za přijímání méně uprchlíků. Ale měli bychom usilovat o to, abychom měli legální cesty pro více migrantů a pro více uprchlíků…Migrace je normální,“ řekla Ylva Johansson. Vidíme, že EU nepomáhá, ale škodí. Musíme z ní vystoupit, aby nás nezničila masovou imigrací.

„Migrace tu vždy byla a vždy tu bude. Migrace je součástí toho, co učinilo to, že náš kontinent prosperuje. Minulý rok jsme měli více než tři miliony migrantů, kteří dostali povolení k pobytu v Evropské unii. Více než milion sem přišlo pracovat. Vloni se téměř 700 tisíc imigrantů stalo občany Evropské unie. Do Evropské unie máme velkou imigraci a potřebujeme ji…Potřebujeme migranty,“ dodala Ylva Johansson.

„Plán má být součástí Evropského pilíře sociálních práv a je úzce provázán s dalšími akčními plány a strategiemi, které unijní exekutiva v posledních měsících představila, jako je akční plán proti rasismu, strategie pro genderovou rovnost nebo plán proti diskriminaci LGBTQ+ komunity,“ informoval server Euractiv.

Podle postoje hnutí SPD má stát hájit a chránit práva a zájmy především svých vlastních občanů a ti mají být upřednostňováni před cizinci. EU nám do toho nemá co mluvit! EU prosazuje opačný postoj a chce bojovat proti tzv. „diskriminaci“ cizinců a imigrantů. EU nepomáhá, ale škodí. Čím dříve se z ní dostaneme, tím lépe!

Autor: Radim Fiala

Přejít nahoru