Jeden nejmenovaný voják v české armádě řekl….

Plačte nad tím, jak daleko jste to nechali svou liknavostí, leností, alibismem a netečností a hlavně vaší  orientací a upřednostňováním spotřebního způsobu života dojít.

Plačte nad tím, jak lehce jste vyměnili svá odvěká práva za plné vozíky žrádla v marketech, televize  přes půl obýváku, auta na půjčky.

Plačte nad svou hloupostí a nepoučitelností při vhazování lístků do volebních uren.  Vaši zemědělskou zem vám ukradli, její zbytky poseli jedovatou řepkou. Vaši vodu vám prodávají dráž než víno. Sebrali vám mouku, cukr, brambory, krávy, prasata, průmysl. Ani Rusové si nedovolili vám diktovat, co smíme nebo nesmíme pěstovat a chovat. Byli jste soběstační v potravinách.

Plačte nad tím, že jste si nechali zničit školství a učňovský dorost, tolerujete obory, které nikdo nepotřebuje.

Plačte nad tím, že upřednostňujete individuální zájmy nad celospolečenskými, tím jste umožnili rozvoj sobectví, netolerance, závisti a zničení morálky.

Plačte nad tím, jak někteří politici a také herci (vlastizrádci), chtějí za vidinou peněz přijímat imigranty. Plačte nad tím, že jste  uvěřili, že nepatříme mezi Slovany a přestali jste věřit slovanské soudržnosti.

Plačte nad tím, že jste opět uvěřili Západu, který nás vždy prodal a zradil a chtěl zachránit jen sám sebe.

Plačte nad tím, že jste se nepoučili z mnichovské zrady a opět uvěřili žvástům západní propagandy.   PLAČTE NAD TÍM, CO VÁS ČEKÁ, AŽ ZAČNE HOŘET VAŠE ZEM A RUSOVÉ SE NA VÁS VYKAŠLOU …… a udělají dobře, chováte se k nim sprostě jako hajzlové a Západ si s vámi vytře zadek! Už teď vám diktuje, co smíte a co ne. Nebo jste si toho ještě nevšimli?

Škoda.

Autor: Petr Flener

Přejít nahoru