Tak mě napadlo se zamyslet nad tím co se kolem nás děje a nějak to všechno do sebe zapadá

zajímavé, že se plánovalo už několik let dopředu jak bude vše probíhat (covid pasy, očkování, testování, testovací sady atd.)
– každý ví, kdo viry záměrně vyrobil, kdo je má patentované a kdo následně na podivných vakcínách vydělává miliardy, místo aby zaplatil škody a udělal nápravu, pokud byl únik z laboratoře chybou, nikoliv záměrem
– podivné vakcíny mRNA, které zakazují známí a proslulí lékaři, že můžou zabíjet nebo ovlivňovat DNA lidí, přesto se všichni nechávají očkovat jak šílení, aniž by znali následné důsledky, které se mohou a budou objevovat se zpožděním, ale pak už bude pozdě, poškození DNA je nevratné!!!!!
– je zajímavé a nepochopitelné (pro tvůrce virů logické), že jako první se nechali očkovat lékaři, zdravotníci, záchranáři a politici což bude mít za následek, v případě, že vakcína bude mít časovou prodlevu, než z ní bude smrtící zbraň, kolosální katastrofu, nebude mít kdo zachraňovat. Takže pokud je to skrytá biologická zbraň, je to perfektně promyšlené.
U těch politiků by mi to nevadilo, to jsou jen parazité a nenažranci, tak ať na svoji chamtivost a hamižnost konečně doplatí.
– Proč nám vládnou nemocní psychopaté, kteří jakoby ztratili zdravý rozum a chovají se agresivně a škodlivě proti svému lidu (viz Makrela, Makaron apod.)
– pokud by tyto hlavy států byli někým řízeni, ovlivňováni, upláceni, není možnost je zastavit
– pokud by desetitisíce satelitů Elona Muska byli použity jako biologická zbraň na ovlivňování myšlení lidí (už je to vyzkoušeno a ověřeno) tak v podstatě z nás budou ovládaní otroci těch, co ty satelity ovládají a my to nejsme, zase jen tvůrci virů, o kterých se neví, jakou mají naprogramovanou funkci.
– roušky nemají absolutně žádný smysl, protože nejsou na obličeji těsné, takže každý dýchá škvírami kolem nosu, dokonce je vidět v TV, že ji každý nosí pod nosem, protože přes resirátory se nedá dýchat a je dokonce dokázané, že spíše škodí zdraví, než pomáhají (osobně jsem to viděl na personálu nemocnice)
– nařízená buzerace a šikana policie, která má “pomáhat a chránit” je známkou něčeho nedomyšleného a zbytečného, spíše se to jeví jako manipulace a nadřazenost, ovládat a strašit stádo ovcí
– protesty zdravého rozumu proti brutálnímu a teroristickému počínání vlád a politiků, jsou brutálně potlačovány dobře placenými dementy, kteří jen plní rozkazy, za nehorázné platy z našich daní.
– přesto, že se ví, kdo celou tuto pandemii a protistátní akce financuje (Choroš, Rokefeleři, Ročildové apod. zrůdy), nikdo proti nim zatím nezasáhnul
– pokud ještě někdo nepochopil, že začala už dávno 3tí sv. biologická válka, snad si to brzy uvědomí

Autor: Julius Fucik

Přejít nahoru