Začínám se silně obávat jednoho podezřelého dění všude na světě…+ VIDEO

Všechno to do sebe zapadá a je velice podezřelé, podle toho co se děje, pořád nějaké nové varianty virů, kde se berou? jak je dostávají mezi lidi? co když jsou skryty v těch vakcínách a už se šíří automaticky dál, s nějakým zpožděným účinkem a neznámý obsah vakcín, které jsou třeba z 50ti % jako placebo, aby to nebylo podezřelé a zbytek obsahuje nějaké svinstvo a někdo to má pod kontrolou kdo všechno to dostal a ten je ovládaný. Podobné pokusy s vyplachováním a přeprogramováním mozků už se dělali dřív u CIA i v Rusku a fungovalo to!!!

 

Zkuste se zamyslet, kolik politiků mluví a jednají jako pominutí, proti logice, jako by jim někdo ovládal mozek a oni si to ani neuvědomují, přece president má 3x Pfizera a najednou doporučuje očkování, na které málem zhebnul (žádná játra, ty měl pod kontrolou), Vojta, Babiš, Válek atd… všichni očkovaní těma sračkama se chovají jako na něčí příkaz, proti zdravému rozumu a nikdo z nich si to neuvědomí, protože jsou mimo (pod vlivem), asi jako byste chtěli aby debil přiznal, že je debil nebo narkoman že je “čistej”, jsou jako Zombie!!!

Pokud je to tak nějak, jsme v pěkném průseru, protože ovládanej panák ve vedení, ve vládě, armádě atd., je totální katastrofa a už prý v anglii chtějí pomocí voj. komand očkovat násilně!

 

Přesně to vychází na světlo jak o tom mluvil Robert Orel Dean, seržant tajného oddělení, záhadně zemřel, více tady:

nebo bývalý kanadský ministr obrany Paul Hellyer

 

Měli na to od války 76 let, aby realizovali, o čem se pořád jen spekuluje a nikdo tomu nevěří. Bezvadně vymyšlená taktika!!!

Proč většina amerických filmů tuto tematiku dopředu prezentuje? jako by se tím chlubili a někdo ví a zná dopředu dobře jak vše dopadne, viz OH-2012!

 

Vojenské technologie jsou vždy o pár desítel let vepředu a nikde se to veřejně nedozvíte, takže pokud vynalezli pomocí MZ nějakou technologii na ovládání mozků a mysli jako v Matrixu, tak jsme v pr…. a jediné řešení je ty očkované někam zavřít, ale když budou vládnout očkovaní, tak to bude konec civilizace, která se vyvraždí sama dobrovolně.

Také je zajímavé podezřelé video “Dokument NASA agentúry, plán pre rok 2025”

 

Vše to dostává logickou podstatu a jakoby to vše do sebe zapadalo a my na to čumíme jako telata, nechápeme a necháme se pozabíjet?

Chtělo by to nějaké odborníky, kteří by ty vakcíny proklepli, ale aby nedopadli jak zavražděný německý doktor Dr. Andreas Noack, který objevil, že je grafen obsažen v injekcích?

A mj. se chová jako žiletky a ničí cévy. Bylo zjištěno, že vakcíny obsahují i jiné nepochopitelné a neznámé látky a příměsi, jejichž funkce ve vakcínách není vysvětlená. Proč 3x očkovaný president najednou nutí a doporučuje očkování, když na něj málem zemřel? Musí přece vědět, že je to proti Ústavě a Listině zákl. práv a svobod! Proč “zpívající Ken” jako ministr zdravotnictví, také očkovaný náhle onemocněl covidem, ale ještě musel před odstoupením vydat protiústavní vyhlášku?! a další podobní ve vládě! Jaký má pak smysl očkování, které je genovou terapií, není řádně odzkoušené, schválené a nechrání?! Proč už ve světě zemřely miliony očkovaných hned po vakcinaci a nikoho to nezajímá, nikdo to nezastaví, navíc ještě chtějí vraždit naše děti?!

 

Když čtete články na všech serverech pod kontrolou Choroše (Seznam, Novinky atd.), tak zjistíte stejný oblbovací systém a nucení k očkování a propagace vakcinace. To jsou takové oblbovací podrazy, že to běžné “ovce” musí zbaštit!!!

Musíme vyprovokovat nějakou obranou akci, aby se to veřejnost dozvěděla a pochopila, což bude dost těžké.

Autor: Přijelo mailem

Přejít nahoru