Muslimové smí prý znásilňovat nemuslimské ženy, aby je ponížili

Ve videu, které zveřejnilo Live Leak, Saud Saleh řekla, že znásilnění je povoleno v době “legitimní války” mezi muslimy a jejich nepřáteli. Ženské válečné zajatkyně jsou “ty, které vlastníte”. Aby jste je ponížili, stávají se majetkem vojenského velitele, nebo muslima, a on s nimi může mít sex, tak jako má sex se svými ženami, řekla Saleh.

Když se mluvilo o nákupu otrokyň z asijských zemí za účelem sexu, Salex řekla, že Alláh muslimským mužům dovoluje mít sexuální vztah s otrokyněmi a je to legitimní. Saleh ale vysvětluje, že jediná doba, kdy smí muslim zotročit ženu pro sexuální účely, je během legitimní války mezi muslimy a jejich nepřáteli, jako je Izrael.

Saleh dále řekla, že zotročení a znásilnění izraelských žen je přijatelné a islám to schvaluje. Na druhou stranu odsoudila muslimské muže, kteří využívají ženy z východní Asie pro sexuální vztahy. Zdůraznila, že jediní legitimní otroci mohou pocházet z řad válečných zajatců.

Poté, co se její video dostalo na sociální sítě, někteří muslimové její slova odsoudili s tím, že propaguje špatnou tvář islámu.

(zdroj: stredoevropan.cz, foto: Youtube)

Přejít nahoru