zraelské pohřební ústavy jsou zahlceny, nejproočkovanější země světa zaznamenává nejvyšší úmrtnost (video)

Proč by jinak na Omikron, na nějž v neproočkované Jižní Africe nezemřel vůbec nikdo a v jiných zemích jen velmi zanedbatelné promile lidí, zaznamenávali v Izraeli velmi vysokou úmrtnost a to právě u několikrát proočkovaných? Proč se u očkovaných náhle vyskytuje tak vysoký nárůst infekcí AIDS? Jak je možné, že v Izraeli je už výskyt AIDS vyšší, než v mnoha afrických zemích, kde se nákaza šíří několik desetiletí?

Umíte-li anglicky, můžete si vše poslechnout ve videu, hrubý překlad následuje níže:

Vakcína proti covidu ničí imunitní systém a způsobuje AIDS, syndrom získané imunodeficience. To řekl lékař Vladimir Zelenko v rozhovoru s Marií Zeee.

Zelenko vysvětlil, že existují desítky vědeckých studií, které potvrzují jeho tvrzení. Zejména imunitní systém lidí, kteří užívali několik dávek, je vážně narušen.

To je důvod, proč pohřebáci v Izraeli – a o tom vláda mlčí – říkají, že jsou ohromeni, a že počet úmrtí se podle slov lékaře zvýšil desetinásobně, o 1000 procent.

„Situace je tak vážná, že je nemohou všechny řádně pohřbít,“ zdůraznil Zelenko. „Oficiálně lidé umírají na Omikron. Proč na Omikron umírají jen Izraelci?“ zeptal se doktor. „V Jižní Africe, odkud pochází, na to nikdo nezemřel.“

„Neumírají na Omikron. Tak proč Izraelci umírají na Omikron? Asi 50 procent izraelské populace je nemocných AIDS. Izraelci byli očkováni čtyřikrát. Proč má nejvíce očkovaná země na světě nejvyšší úmrtnost? A proč by mělo pomáhat dávat ještě více injekcí?“ zeptal se Zelenko.

„To je přesně ten cíl. Dosahují přesně toho, co chtějí: kontroly populace, otroctví a modifikace genetického kódu,“ řekl.

zdroj

Přejít nahoru