Divoký západ Německa: Přestřelka motorkářského klubu Hells Angels s klanem migrantů zanechává 4 zraněné, 15 zatčených – VIDEO

Přestřelka v centru Duisburgu mezi různými prvky německých motorkářských gangů a skupinami klanů migrantů zanechala ve středu večer čtyři zraněné.

Dramatické video ukazovalo velké davy lidí, kteří běželi přes staré tržiště v Hambornu, když se ozvaly výstřely. Není jasné, kdo ze skupin střílel nebo kdo byl zastřelen, ale policie zatkla 15 podezřelých, přičemž oba členové motorkářského gangu a klanové skupiny jsou ve vazbě. Policie uvedla, že podle Rheinische Post byli zastřeleni celkem čtyři lidé. Na místě činu bylo také nalezeno dvacet nábojnic.

Podle novin došlo ke sporu mezi motorkářskou skupinou Duisburg Hells Angels a členy klanu. Libanonec prý informoval své kolegy na tamní policii. Po svém vyloučení ze skupiny požadoval schůzku, která skončila střelbou. Až sto lidí z rockerského prostředí a údajně členové některých klanů migrantů se shromáždili ve městě, aby se zúčastnili setkání.

https://twitter.com/DrLuetke/status/1522069723860590593?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1522069723860590593%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Frmx.news%2Farticle%2Fchaos-in-germany-hells-angels-biker-gang-shootout-with-migrant-clan-leaves-4-wounded-15-arrested%2F

“Zúčastněné strany jsou téměř všichni dobře známí členové podsvětí na severu Duisburgu: Hells Angels a členové klanu. Zapojilo se tam asi 100 lidí, možná i více. Někdy stříleli bezcílně kolem; trochu to připomínalo přestřelku v salonu na Divokém západě. Bylo to jen štěstí, že více lidí nebylo zraněno,” řekl anonymní policejní zdroj.

 

Přejít nahoru