Teenagera (†18) napadl žralok, zemřel strašlivou smrtí: VIDEO nevhodné pro citlivé povahy

Záchranáři vytáhli mladíka na břeh. Byl v šoku a upadl do bezvědomí. I přes rychlý zásah a následnou tříhodinovou operaci v nemocnici Restauracao v nedalekém městě Recife se ho nepodařilo zachránit. Rodrigo Matias z hasičského sboru v Recife uvedl, že chlapec plaval se svým bratrem v hlubokých vodách v oblasti, kde jsou varovné cedule upozorňující na výskyt žraloků. “Stalo se to přesně ve chvíli, kdy záchranáři požádali chlapce, aby se vrátili na břeh.” Píše portál topky.sk

Podle lékaře Wagnera Monteira přišel José po kousnutí o stehenní kost a pohlavní orgán. Ztratil mnoho krve a byl již převezen do nemocnice v bezvědomí a ve velmi vážném stavu. “Po operaci, která trvala asi tři hodiny, byl přijat na jednotku intenzivní péče. Podařilo se nám ho doplnit, ale dostal se do hypovolemického šoku, který se nám nepodařilo zastavit.”

Chlapcova matka Elisangela dos Anjosová uvedla, že její syn šel na pláž i přes její varování před nebezpečím útoku žraloka. “On a jeho bratr tam šli tajně, protože věděli, že s tím nebudu souhlasit. Když odešli, neměla jsem strach. Myslela jsem, že jsou jen někde v domě. Když mi řekli, že můj José zemřel, začala jsem křičet tak, že mě slyšeli všichni sousedé,” řekla se slzami v očích.

 

Přejít nahoru