Fantastický objev: Důkaz o cestování časem? Hádanka letadel a vrtulníků nalezených v egyptských hieroglyfech

3000 let staré hieroglyfy nalezené v chrámu Seti I. v egyptském Abydosu údajně nezobrazují nic menšího než helikoptéru, letadlo a futuristické letadlo mezi obvyklým hmyzem, symboly a hady.

Spisy se staly známými jako “helikoptérové hieroglyfy” mezi pseudovědeckými a konspiračními kruhy, přičemž mnoho příznivců této teorie říká, že pokud starověká civilizace dávala vrtulníky a moderní kosmické lodě do svých uměleckých děl, pak je museli vidět, nebo alespoň jejich obrázky.

A aby se to stalo, někdo z budoucnosti je musel vzít zpět.

Někteří dokonce posunuli teorii o krok dále a zavedli do rovnice mimozemšťany.

Jedním z populárních mýtů je, že “vyspělá rasa”, která Egypťanům koupila detaily futuristické technologie, byli návštěvníci z daleké vysoce vyspělé planety, aby se podělili o své znalosti s primitivními komunitami na Zemi.

Konspirační teorie o starověkých mimozemšťanech tvrdí, že tito mimozemšťané stáli za vývojem pyramid, Stonehenge a dalších světově proslulých památek.

Steve me era je ufolog, který cestuje po zemi a přednáší o výzkumu, který provádí.

 

S větší plochou viditelnou lze vidět další znaky, jako je hmyzFoto: screenshot YouTube / S větší plochou viditelnou lze vidět další znaky, jako je hmyz

Na konferenci o UFO ve Warminsteru vyrobil hieroglyfy helikoptéry, aby pokračoval v debatě.

Ukázal na helikoptéru a řekl: “Podívejte se, má něco, co vypadá jako list rotoru a tady je něco, co vypadá jako kormidlo. Píše portál Express.co.uk

Otočil se k letadlu a dodal: “A co tohle? Je to kormidlo a tohle křídlo?

“Neříkám, že je to vrtulník, ale stojí za zvážení. Proč by do nich vkládali tyto obrazy a viděli je?”

Zdá se však, že existují i jiná vysvětlení než cestování časem, která byla předložena.

Za prvé, skeptici říkají, že nedostatek jakékoli zmínky o tom, zda taková letadla nebo návštěvníci cestující časem v andy egyptských spisech do značné míry vylučují.

Poukazují také na to, že Egypťané zaznamenali většinu událostí a byli tak hrdí na své úspěchy, že se zdá nepředstavitelné, že by něco tak monumentálního, jako jsou návštěvníci z budoucnosti, zůstalo nezaznamenáno, kromě tajemně v zastrčené části hieroglyfů poblíž střechy.

Přejít nahoru