Itálie: Zdravotně postižení Nigerijec prí obtěžoval ženu, její partner ho ubil k smrti (video)

Nicméně velmi zajímavý je fakt, že v případě, kdy zavraždí  původního Evropana některý příslušník obohacujících etnik, pak se  identita pachatele jak jen to je možné tají. Pokud je to naopak a vrahem je původní Evropan, je záhy známo nejen jméno pachatele, ale i další údaje snad včetně čísla bot.

I tentokrát již bylo zveřejněno jméno pachatele včetně dalších údajů o jeho identitě. Informace, které se mi zatím podařilo dát z několika zpráv dohromady, hovoří o následujícím průběhu celého incidentu:

Muž šel se svojí přítelkyní včera odpoledne (v pátek 29.7.) po ulici ve městě  Civitanova v oblasti Marche. Náhle k nim přistoupil Nigerijec a začal žebrat, navíc měl ženu i sexuálně obtěžovat, nehledě na to, že měla po svém boku partnera. Muž na obtěžování svojí přítelkyně zuřivě zareagoval a vrhl se na Nigerijce.

Vše vyústilo v drsnou rvačku, při níž měl Ital převahu a Nigerijce při bitce zabil. Muž, který byl za vraždu záhy zatčen, se jmenuje Filippo Claudio Giuseppe Ferlazzo, 32 let. Je to sice Ital, ale narozený v Rakousku, bydlel v Salernu a nyní bydlí v Civitanova, kde došlo k incidentu. Pracuje jako obráběč kovů ve společnosti v Civitanova Alta.

Nigerijec se jmenoval Alika Ogorchukwu a ve městě se údajně živil žebráním nebo pouličním prodejem zřejmě toho, co jinde ukradl.

Nyní se vyhodnocují i záběry z kamer s tím, že obviněni mohou údajně být i někteří svědci, kteří rvačce jen přihlíželi za to, že Nigerijci nikdo nepomohl.

Nigerijci spáchají jen v Itálii ročně asi 14 tisíc trestných činů, ale jejich činy se do médií příliš nedostanou. Píše portál Necenzurovanapravda. Vše je ale úplně jinak.

Video incidentu:

Poznámka redakce: Podle portálu dailymail tu nešlo o žádný rasový motiv a u útočníka byla diagnostikovaná bipolární porucha. Meno útočníka je Filippo Ferlazzo (32).

Vyšetřující soudce Claudio Bonifazi citoval Ferlazzova advokáta, který tvrdil, že obviněný vrah “spolupracoval, omluvil se a dal najevo, že neměl rasový motiv”.

Výsledky pitvy Aliky budou zveřejněny zítra.

Nigerijské velvyslanectví v Římě uvedlo: K incidentu došlo na rušné ulici a před zraky šokovaných diváků, z nichž někteří si útok natočili na video, přičemž se mu nepokusili zabránit nebo mu zabránili jen minimálně.

Ferlazzo se údajně rozzuřil, když pan Ogorchukwu řekl jeho přítelkyni, že je krásná, tvrdí Daniel Amanza, který vede sdružení ACSIM pro přistěhovalce v provincii Macerata v regionu Marche.

 

Přejít nahoru