Obyvatelé malé české vesnice žijí ve strachu: Nacházejí kusy těl!

“Začalo to drobnými krádežemi, když se v sousedství naší zahrady postavil penzion. Ztrácely se nástroje, mizely plodiny. Když jsme se ozvali, přišly výhrůžky,” popsala začátek Jitka, která už přišla o dva psy.

První bylo pořezané, ale veterináři se ho podařilo zachránit. Později byl však otráven. Druhý dopadl stejně. Nyní má rodina třetího psa, kterého našla na ulici a neustále se o něj bojí. “Každé ráno kontrolujeme, jestli za dveřmi nebo na okně něco není. Je tu jen strach a pláč,” dodala Jitka.

Neznámý sadista nezabíjí jen psy. Někdo rozčtvrtil tři kočky paní Marie a nechal je rozházené před jejím domem. Píše portál koktejl.sk.

“Nejdřív jsem našel hlavu, ležela hned u plotu. Bylo to asi před třemi lety. Druhá kočka už byla rozčtvrcena na kusy – hlava, ocas a nohy od těla. A před čtrnácti dny jsem našla další mrtvou kočku, opět rozčtvrcenou,” popisuje hrůzný výjev Jitčina sousedka.

Obě ženy se snažily problém vyřešit s obcí a mluvily s majitelem ubytovny, ale nic nepomohlo. Po posledním incidentu však již celou věc nahlásili policii. “Nevím, kdo to dělá, ale zřejmě to nemá v hlavě v pořádku. Nespíme kvůli tomu, máme strach, bojíme se, co bude dál,” dokončila Jitka.

Přejít nahoru