Mučení jako za středověku. Rusové používali k udušení Ukrajinců plynové masky a další hrůzné praktiky bývalé KGB

Podle deníku The Sun, mluvčí speciálních sil ukrajinské armády jménem Taras Berezovec, odhalil barbarské metody mučení. Podomácku vyrobené elektrické křeslo dávalo zajatcům elektrické šoky, další byli před popravou kastrováni a nebo podstoupili dušení speciálně upravenými plynovými maskami.

„Při tomto mučení nasadíte plynovou masku přes hlavu a uzavřete otvory, abyste člověka udusili. To je krutost ze středověku, jako španělská inkvizice. Byli jsme z toho v šoku,“ řekl Berezovec.

Způsoby mučení, které se po ústupů Rusů na Ukrajině objevily, mají znaky tajné služby KGB bývalého Sovětského svazu, v níž Vladimir Putin sloužil jako důstojník.

„Je to přesně to, co KGB používala k mučení, dušení spolu s elektrickými šoky. KGB to používala po mnoho desetiletí. Nic se nezměnilo,“ řekl Berezovec.

Podle webu The Daily Beast, byly používány elektrické dráty k šokům zadržených, plynové masky k udušení zajatců, v mučírnách na zemi byly nalezeny zakrvácené provazy, které sloužily k uškrcení, stejně jako dřevěné hole a policejní obušky, kterými byli zajatci biti.

Zdroj: thesun.co.ukthedailybeast.com

Přejít nahoru