Francouzský politik šokoval svět: „Prezident Macron a většina politiků nejsou očkováni“

Jenže jak známe již ze španělské kauzy, kde byla odhalena síť prodejců falešných covid pasů, tak zakoupené doklady mají zřejmě po celé Evropě  statisíce lidí. Podobná skutečnost vyšla najevo i v Kanadě, kde byly falešné covid pasy nabízeny zdravotníkům.

Možná také někoho kdo má „falešné“ očkování znáte. Jde o ty, kdo nechtěli svoje tělo dobrovolně odevzdat experimentu, ale na druhé straně nechtěli být omezeni na svých právech či dokonce přijít o práci.

Politici – zejména ti „nahoře“ – měli zcela jistě správné informace a podle toho se nakonec i zařídili. Jednoduše si svá těla nenechali zanést experimentální látkou s neznámými vedlejšími účinky, ale navenek tvrdili, že očkováni jsou.

Ovšem pak zde samozřejmě byla i ta část politiků (zřejmě na nižších než vládních úrovních), kteří celou velkou lež neodhalili. Ti si injekci nakonec mnohdy nechali aplikovat.

Podobně učinil jistý francouzský poslanec, který však na injekci tvrdě doplatil – málem zemřel. I když nakonec přežil, tak pochopil, že nejde o žádnou „bezpečnou a účinnou“ vakcínu. Nahlas tak opět řekl to, co mnozí z nás tuší od samého začátku.

Francouzský prezident Macron a většina francouzských poslanců nebyli očkováni proti Covidu. Jean Lassalle, donedávna člen parlamentu ve Francii, to prozradil v rozhovoru s NTD Français. Záběry z rozhovoru masově sdílejí zejména Francouzi.

Ve Francii byla v platnosti drakonická koronavirová opatření. Covid pas byl dokonce povinný v některých nákupních centrech, kde se nachází mnoho supermarketů. V důsledku toho lidé nemohli jít nakupovat, pokud nebyli očkovaní.

Ovšem očkování bylo povinné i pro zdravotníky, z nichž asi 15 tisíc bylo po odmítnutí injekce propuštěno. Mnoho dalších si zřejmě nějak pokoutně sehnalo falešné Covid pasy.

Lassalle zprvu nevěděl, že Macron a většina francouzských poslanců nebyli očkováni. Sám dostal od injekci od firmy Janssen, protože si myslel, že je jako poslanec povinen to udělat. Nyní toho hluboce lituje. „Vakcína mě málem zabila,“ řekl.

Politik musel po očkování proti Covidu podstoupit čtyři operace srdce. Když se letos účastnil francouzských prezidentských voleb, řekl, že onemocněl, ale nikdo ho neposlouchal. Ve skutečnosti ho chtěli umlčet.

zdroj

Přejít nahoru