Peter Weis: Držte si klobouky! Kde skončila finanční pomoc Ukrajině?

Názorový článek “Kde skončila finanční pomoc Ukrajině?” právníka Petera Weise, publikovaný na akw.sk, je zde v plném znění.

FOTO-ZDROJ-akw.sk

Držte si klobouky
Ukrajina investovala do FTX finanční pomoc, zejména z USA, ale pravděpodobně také z evropských protektorátů. A FTX ji poslala za účelem, který zřejmě určila přímo Demokratická strana USA (včetně sponzorování současných voleb do Kongresu a Sněmovny reprezentantů).

Kdyby FTX náhle zkrachovala, nedozvěděli bychom se to. FTX je burza kryptoměn. Ve včerejším oznámení o bankrotu FTX jsme se dozvěděli, že burza eviduje závazky ve výši 30 až 50 miliard dolarů, zatímco aktiva jsou nulová. A nejzajímavější informací je, že závazky obsahují jméno velkého investora, kterým je, hádejte kdo. Ano, jedná se o stát zvaný Ukrajina.

A peníze, které byly na Ukrajinu nality v rámci vojenské pomoci, skončily ve zkrachovalé FTX, a tedy zdánlivě ve vzduchu. Opak je však pravdou. Jisté je pouze to, že neskončil tam, kde byl původně zamýšlen.

Víme přesně, kde část těchto peněz skončila. Přímo v kampani demokratů. Zakladatel a majitel FTX Sam Bankman-Fried byl totiž druhým největším dárcem této strany, která mimochodem stojí za celosvětovými pokusy o cenzuru nepohodlných médií. Překonal ho pouze největší rozsévač jeho verze demokracie, sám velký George Soros. Pokud se chcete dozvědět více o důvodech ukončení FTX, podívejte se na tento odkaz.

Kolo tedy vypadá takto
Demokraté schválili pomoc Ukrajině, peníze byly odeslány na Ukrajinu. Ukrajinská centrální banka je investuje do FTX a FTX je posílá jako dar Demokratické straně. U nás se tomu říká legalizace. Demokraté jsou usvědčeni z okrádání vlastních lidí. Zatímco ukrajinský státní “menedžment” nakupuje nemovitosti ve Švýcarsku za “fiat” peníze (Candice Owensová to řekla ve Fox News).

A nyní perla. Kdo je správcem konkurzní podstaty společnosti FTX? Jeden “Jon J. Ray III.” Mimochodem, bývalý správce konkurzní podstaty společnosti ENRON. A víte, kdo stojí za pádem společnosti ENRON? Naše stálice: McKinsey. Ano, ten, který de facto řídil plandemické poradce vlády na Slovensku a radil s ozdravným plánem.Smlouvu nepodepsal nikdo jiný než náš současný premiér, tehdy ministr financí.

Už chápete, proč nebylo možné se vyjádřit k obranné dohodě s SSA? Chápete, v jaké situaci se Slovenská republika po volbách ocitla? Chápete, proč nefunguje materiální právní stát, ale systém pravidel, která nemusí dávat smysl a nelze je soudně přezkoumat? Chápete, proč současní představitelé Slovenska nemohou řešit energetickou krizi logicky ve prospěch občanů pomocí ustanovení Smlouvy o fungování Evropské unie, ale musí se řídit evropským diktátem, který je jen zdánlivě evropský?

Ještě jeden obrázek k zamyšlení (FTX propagoval také jistý Klaus Schwab).

Více info zde

Přejít nahoru