Nikdo neví, odkud tato socha obřího penisu se tu vzala – nebo kdo ji vyrobil

Podle Guardianu falická dřevěná socha zmizela koncem listopadu poté, co už roky stála na vrcholu hory vysoké 2 346 metrů.

Nikdo neví, jak se tam obrovský falus dostal, ale podle místní tradice byla socha ponechána na hoře rodinou, která ji dala jako žertovný narozeninový dárek pro svého syna. Vlastnictví sochy zůstává neznámé dodnes.

V každém případě byla obrovská socha, která vážila někde kolem 181,43 kg, pravděpodobně příliš mnoho problémů na odstranění, takže tam zůstala nerušeně. Získala proslulost mezi cestujícími, kteří pózovali falusovi, když hleděli na krásné výhledy.

Socha se dokonce objevila na Mapách Google jako „kulturní památka“.

Nyní obrovská socha penisu zmizela stejně záhadně, jako se poprvé objevila na německé hoře. Na jeho místě zbývá jen hromada pilin.

“Někdo to musel přeřezat při operaci maskování a dýky,” řekl majitel nedaleké chaty Grüntenhütte.

Bez ohledu na to, jak nebo proč socha penisu dorazila na horu, místní obyvatelé zarmouceni jejím náhlým zmizením. Starosta nedalekého města Rettenberg označil chybějící případ falusu za „velkou škodu“, protože ztratili neobvyklou přitažlivost, která pomohla udělat z této oblasti jedinečnou turistickou atrakci.

Přejít nahoru