Pikantní: Proimigrantský poslanec EP Verhofstadt chce zakázat video, které o něm zveřejnilo Maďarsko + video

Obrátil se na Facebook, aby odstranil video, které tam o něm pověsila maďarská vláda. Na videu jsou shrnuty katastrofální důsledky imigrace do Evropy, která sem zavlekla islámský terorizmus, znásilňování, vraždění a další zločinnost. V kontrastu s tím na videu Verhofstadt cituje své po léta okřídlené “potřebujeme více imigrace!”. Video komentuje Verhofstadtovo konání jako sveřepou bezohlednost a vyzývá k zatřesení Bruselem a k obraně Evropy.

Nyní Verhofstadt láteří, že video šíří nenávist k imigraci. Přitom video jen shrnuje fakta o imigraci a poukazuje na Verhofstadta, který se za ni na půdě EP vždy zasazoval a zasazuje.  S neblahými smrtonosnými důsledky své zamilované imigrace však Verhofstadt nechce mít nic společného. Asi jako když si uděláte ohníček v seníku a hlásíte se jen k tomu ohníčku a ne k požáru, který způsobil. To samo…

A potvrzuje se staré známé, že nejlepší obranou je protiútok. Dokud se Vehofstadt navážel do Maďarska, bylo vše v pořádku. Teď, když mu Maďarsko oplácí jeho metodami, vytáčí ho to, a snad začíná o svém počínání více přemýšlet. Západní politici si až příliš zvykli na to, že budou východní peskovat, a ti srazí paty či nanejvýš se defenzívně bránit. Teprve stejně tvrdá odezva, jak vidět, se na Západě počítá. Tak tomu bylo ostatně po staletí.

(eurabia.cz, foto: Youtube)

Přejít nahoru