Pozůstatky vesmírného tvora na Zemi? Objev ohromil svět

Stále více lidí věří, že na naši planetu skutečně přiletěli mimozemšťané. Velmi záhadný nález z roku 2003 v poušti Atacama v Chile, o kterém se mnozí domnívají, že tomu tak skutečně je, odhalil starou, velmi podivnou kostru, dlouhou asi 15 centimetrů, podobnou člověku, ale s dlouhou, protáhlou lebkou, jako by nepocházela ze Země – pravda však nakonec vyšla najevo.

Odborníci zkoumali ostatky tvora, pojmenovaného Ata podle místa nálezu, aby odpověděli na velkou otázku: Je to skutečně mimozemšťan?

Astrofyzik vysvětluje, proč nás zatím nekontaktovali mimozemšťané

Testy odhalily, že navzdory fyzickým abnormalitám nejde o mimozemšťana, ale o silně zmutovaného člověka, což prokázaly testy DNA. Bylo zjištěno, že pozůstatky člověka identifikovaného jako žena se buď narodily mrtvé, nebo zemřely krátce po narození – pravděpodobně v důsledku závažných, zcela unikátních mutací, které dodnes odborníky matou.

Rozhodně to není výsledek, v jaký doufali ti, kdo věří v mimozemšťany, protože tělo Aty mohlo být důkazem jejich přítomnosti na Zemi, ale ve skutečnosti se jedná o zmutovaného člověka.

zdroj

Přejít nahoru