Jasnovidec Jackowski odhalil, co nás čeká v blízké budoucnosti. Prozradil, kdo za tím stojí

Jackowski hovoří mimo jiné o nové nákaze a kolapsu surovin. Nakonec odhalí, kdo za tím vším skutečně stojí.

Jasnovidec Krzysztof Jackowski se ve své nedávné vizi zmínil o zavedení energetických poukázek, které předpověděl před několika týdny.

Jackowského předpověď znepokojila jeho fanoušky. Jasnovidec tvrdí, že “polský řád”, jak bylo pompézně oznámeno, bude brzy zlikvidován a přeměněn v to, čím měl být od samého počátku.

První z událostí, o nichž vizionář hovoří, je zveřejnění nepravdivých informací o Rusku, které budou reprodukovány médii po celém světě. Podle Jackowského půjde o informace vojenského charakteru.

“Objeví se falešná informace, která bude velmi medializovaná, že se něco děje v oblasti Ruska a na Ukrajině. Nejsem si úplně jistý, jak je to na Ukrajině, ale v Rusku. Média to budou hojně opakovat a bude to něco nepravdivého, lživého. Nevím, jestli se později ukáže, že to není pravda, ale bude to silně reprodukováno – budou nám podávány nepravdivé informace o Rusku. Bude mít co do činění s vojenskými informacemi – o některých akcích, které ve skutečnosti nebudou”.

Krzysztof Jackowski

 

Další informace jsou o nové záhadné nákaze, která má přijít z jižní Evropy. Bude to nemoc, která vážně postihne mladé lidi.

“Říkával jsem vám, že přijdou dvě morové rány, nebo že v určitém okamžiku budou existovat dvě morové rány vedle sebe – a nemyslel jsem tím chřipku. Z jihu Evropy přijde nějaká nemoc, která bude mít na mladé lidi velmi neblahý vliv.”

Krzysztof Jackowski

“Některá země nám prohlásí, že v zájmu záchrany ekonomiky, aby nedošlo ke zruinování zemí, budou ceny zmrazeny, ale ne sníženy a zmrazeny. Jde o suroviny. Tyto ceny budou velmi výrazně nadsazeny a zmrazeny, což bude mít kolosální dopad na mnoho zemí – včetně Polska. Například pohonné hmoty, ocel, plyn a další věci, které jsou surovinami, především surovinami pro výrobu energie. Bude nám vysvětleno, že je to z důvodu nedostatku surovin a zajištění pořádku spojeného se surovinami. Aby lidé zbytečně nespotřebovávali suroviny. Možná nám bude řečeno, že je to na chvíli (…). Země jsou na to již připraveny.”

“Musíme si zvyknout na první příděly. Určitě dojde k přídělům některých věcí (…). Toto není finanční krize a nemůžeme ji srovnávat s rokem 2008. Nastane komoditní krize. Ekonomika bude poznamenána, ale tím, že suroviny budou mít svou hodnotu, na kterou se ekonomika bude muset připravit. Naše úspory se rychle rozplynou, pokud s nimi nic neuděláme.”
“Nebude to typický burzovní krach. Něco z toho zamrzne. Bude to komoditní krize, a to hluboká. Vše pro úsporu surovin, pro úsporu surovin – vše se bude ubírat tímto směrem. Budou problémy s elektřinou – ne že by byla drahá (…). A nyní hovoříme o inflaci, o zdražení, ale surovinová krize ještě nebyla ohlášena. Bude brzy oznámena.”

“Situace s hrozbou na východě Polska se vyhrocuje tak, že tomu, o čem mluvím, nevěnujeme pozornost, nebo jí věnujeme méně pozornosti. Situace se tím vyhrocuje. Je možné, že dojde k některým bezvýznamným provokacím. Naše pozornost se nemá soustředit na to, co se děje kolem našich peněz. Slíbili nám “New Deal” a ten se změní v dohodu o záchraně toho, co zbylo.”

Zdroj: radiozet.pl

Přejít nahoru