sport

Sport Zprávy z domova

Hašek je v Rusku kritizován: je to nacista. Bral miliony, když padaly jiné bomby

Dominik Hašek je v současnosti asi nejkritizovanějším Čechem v Rusku. Prohlášení bývalého vynikajícího brankáře, že by vedení NHL mělo v reakci na ruskou invazi na Ukrajinu ukončit smlouvy se všemi ruskými hokejisty, vyvolalo v Rusku vlnu nevole. Sovětský sport označil olympijského vítěze z Nagana za “pouhého nacistu”. Haška kritizoval například i mistr světa a dvojnásobný olympijský vítěz Alexandr Koževnikov.

Sport Zprávy ze světa

Běloruská běžkyně na lyžích utekla s rodinou ze země

Kvůli politickým názorům v rodině Darji Dolidovičové dostala atletka zákaz závodit. Ze své vlasti uprchla a v současné době se nachází v Polsku. Darja Dolidovičová uprchla s rodinou ze země ze strachu z represí běloruských úřadů poté, co jí bylo zakázáno soutěžit kvůli politickým názorům v rodině. Ve středu o tom informovala agentura Reuters s odvoláním na prohlášení Dolidovičové a jejího otce.

Sport Zprávy k zamyšlení

FIRMA NIKE PŘEDSTAVILA SVOJI NOVOU TVÁŘ

Zatímco před dvaceti lety byla ideálem krásy silně podvyživená anorektička, současný idol se zdá být přesným opakem. Tedy tímto ideálem není nic „mezi“ – třeba dívka, která má úplně normální váhu. Stále víc globálních firem – ale i filmových producentů či reklamních agentur – dává do popředí až morbidně obézní ženy, většinou černošky.

Sport Zprávy k zamyšlení

Maďarský premiér Viktor Orban bránil fotbalové fanoušky, kteří před zápasem s Irskem vypískali gesto „poklekni“, a tvrdil, že tato ukázka byla „provokací“

Maďarský premiér Viktor Orban bránil fotbalové fanoušky, kteří před zápasem s Irskem vypískali gesto „poklekni“, a tvrdil, že tato ukázka byla „provokací“ a v některých evropských zemích se provádí pouze kvůli jejich historické vině za otroctví.

Blog Sport

Jediní čeští poražení zápasu Rangers – Slavie

Není na tom příliš dobře, ba co víc je na tom příliš špatně člověk, který si pamatuje příliš mnoho. Který si pamatuje, jak reportovali fotbalové či hokejové zápasy Josef Laufer, Štefan Mašlonka, Stanislav Zikmund, Gabo Zelenay, Vít Holubec, Karol Polák, Štěpán Škorpil, Pavel Čapek a řada reportérů dalších a dalších.

Sport

Jak si vybrat online kasino

Výběr herního kasina je v době, kdy existuje ji celé desítky těchto herních portálů, zejména pro začátečníky poměrně složitý.

Sport Tiskové zprávy

Nástroj, který sázkařům ušetří práci, čas a zvýší šance na úspěch

Při úspěšném sázení na sport nelze spoléhat na štěstí, těm nejlepším sázkařům nepomáhá v úspěchu náhoda, ale informovanost. Profesionálové neustále sledují sportovní dění a když na nějaký tým vsadí, vědí o něm první poslední, od jeho trenéra až po sestavu, strategii a zdravotní stav hráčů. Všechny tyto informace jsou důležité pro správnou předpověď výsledku. Sledování všech informací je složité a časově náročné, vyžaduje neustálé sledování sportovních serverů a nutnost znát i nenadálé změny, které by mohly ovlivnit utkání nebo kurz.

Přejít nahoru