Tahle politička prostě patří do kriminálu. Stejně jako balkánská řeznice

Německo si bude chtít i nadále udržet rozhodující slovo v Evropské unii. Tlak na eliminaci národních států bude pokračovat. Migrační krizi nevyřeší nový nájemník v kancléřském úřadě. Tu lze vyřešit pouze radikální změnou myšlení. A toho soudobá německá politika není schopna. Protože právě současná německá politická reprezentace je zodpovědná extrémní zhoršení bezpečností situace v Evropě.

Angela Merkelová má na rukou krev lidí, kteří zemřeli v Evropě v důsledku teroristických útoků. Její rozhodnutí uvrhlo Evropu do největších bezpečnostních problémů od konce 2. světové války. Zavzpomínejme, jak pohodlná, bezstarostná a bezpečná byla letecká přeprava před 10 či 15 lety. Zavzpomínejme, jak to vypadalo na vánočních trzích, než jsme museli obehnat stánky betonovými zátarasy.

A konečně zavzpomínejme, jak vypadala Evropa, než byla ovládnuta politickou korektností a multikulturalismem. Pokud by se nám při vzpomínkách zastesklo po této staré dobré Evropě, musíme se o návrat postarat sami. Na politiky a zavedené politické strany nemůžeme spoléhat, protože to oni nás do této situace přivedli. Zatím ještě stále máme možnost rozhodovat ve svobodných volbách. Využijme ji a zvolme změnu – dokud je ještě čas.

(eportal.cz, foto: Shutterstock)

Přejít nahoru