Rómske matky pod Tatrami udali mladíkov za sex s ich 13 a 14-ročnými dcérami, rodičia obvinených navrhli bizarné riešenie

Niekoľko matiek sa rozhodlo podať na políciu podnet kvôli sexuálnym aktivitám ich dcér. Podľa žien sú ich maloleté dcéry pravidelne obťažované a znásilňované skupinou chlapcov z miestnej rómskej komunity.

“Hrozí im, že aj otehotnejú,” uvádza v reportáži TV Markíza jedna zo žien. “Musíme dávať pozor, nech sa niečo nestane, a ak by aj zostala tehotná, tak to dáme preč,” pokračovala.

Ďalšia žena priznala, že jej 13-ročnú dcéru pred časom znásilnili traja maloletí chlapci. “Chytili jej ruky, nohy a tak…”Ozrejmila matka.

Polícia sa začala prípadom ihneď zaoberať, “Popradský vyšetrovateľ zo zločinu znásilnenia obvinil štyroch mužov, pričom týmto hrozí väzenie až na 15 rokov,” uviedol k prípadu policajný hovora.

Štyria obvinení mladiství údajne tvrdili, že s dievčatami mali sexuálny styk s ich súhlasom. V súčasnosti čakajú v cele na rozhodnutie súdu, či budú stíhaní väzobne.

Prípad dostal ďalší bizarný rozmer po tom, čo rodičia obvinených mladíkov prišli s nápadom, aby sa prípad urovnal tým, že podozrivých chlapcov zo sobášia s dievčatami (obeťami) a vystroja im “cigánsku svadbu”.

(hlavnespravy.sk, foto: Shutterstock)

Přejít nahoru