Africký migrant zavraždil v nemocnici 77letého muže. Copak asi řeknou sluníčkáři rodině oběti?

Vražedná zuřivost migranta z Afriky stála život dalšího Itala.

Děsivá zpráva přichází z nemocnice Sessa Aurunca v provincii Caserta: migrant z Afriky pěstí utloukl 77letého muže, který se nacházel ve stejných sálech služby prevence, diagnostiky a léčby. Afričana bez zjevných důvodů popadl raptus a vrhnul se na svoji oběť a opakovaně muže udeřil: zastavili ho až karabiníci a okamžitě dostal sedativa, ale bylo pozdě. Oběť je 77letý muž z Falciano del Massimo z provincie Caserta. V nemocnici, kde došlo k vraždě cirka v 7:10 hod. ráno, se nachází pacienti s psychiatrickými problémy. Imigrant byl přivezen několika policisty do přijímacího centra teprve včera, v pondělí 2. července, kteří ho našli na ulici v silném stavu alterace.

Bez dokladů v době přijetí do nemocnice, nebyl identifikován.

Ten muž, kdyby ho včera neodvezli policisté mohl být v ten moment kdekoliv, na ulici, u školky či školy nebo zrovna vedle vašeho plážového ručníku … těch případu je tolik, že se ani nedostanou všechny do médií … dnes to odnesl nemocný muž v nemocnici, který si takovou smrt opravdu nezasloužil. Kdo bude na řadě příště?

Naštěstí se již zastavilo přijímání nelegálních migrantů z neziskovkových lodí, nebude to jednoduché a ani rychlé, ale již se začalo vyhošťovat … stát musí dbát in primis o bezpečí vlastních občanů.

(eurabia.cz, foto: Shutterstock, foto článek: Facebook)

 

Přejít nahoru