Zemanovi z úst páchne tučná myslivecká tlačenka, přezrálé syrečky, laciná kořalka a ruská cigára. Lepší, když bude mlčet!

Vždyť i ten jeho hlas musí v člověku budit pohoršení. Každé jeho slovo je urážkou ladnosti, krásy a svěžesti života. Když Zeman mluví, připomíná to svoji ošklivosti, hnusem a pokleslostí vypouštění větrů.

Ostatně nejenom tím protivným zvukem, ale i zápachem z úst. Když Zeman promluví, cítíte tučnou mysliveckou tlačenku, přezrálé syrečky, lacinou kořalku a ruská cigára. Zemanova kadence, tón, pauzy mezi slovy a tohle všechno je ještě děsivější než skřehotání paní Hilšerové při zpívání jejich protestsongů.

A pak si vezměte, jak tam bude stát koukat kolem sebe. V ruce hrubě neotesanou hůl, na tváři ten jeho zlomyslný a rubly placený výraz. A on by tam vlastně nestál, on by tam jen seděl Chápete??? Urážel by památku Jana Palacha tím, že by tam seděl jako buchta. Urážel by památku Václava Havla tím, že by tam seděl a nakláněl protivně tu svoji makovici (jistěže doleva směrem k Moskvě).

A to ani nezmiňuji, co by asi říkal. Mluvil by určitě jen rusky a kdo ví, jestli by ruské tanky znovu nepozval do Prahy. Však ho znáte, hrubiána jednoho neotaseného a placeného Kremlem. Buďme rádi, že bude mlčet. Útlocitnější EUropané si tak mohou oddychnout a mít klid na práci při budování lepšího multikulturního kontinentu.

Hlavní stejně je, že budou mluvit Halík, Pehe, Respekt, Česká televize, Janda, Štětina a další, mnohem povolanější, experti, demograti a ochránci naší země přes Ruskem, ufouny a žabím hlenem. Ti jediní by měli mluvit, zatímco ostatní by měli držet hubu. A nejenom držet hubu, měli by být vaporizováni, protože tady jen kazí vzduch.

Jo a taky si myslím, že by měly domovní výbory kontrolovat to vyvěšování červených trenýrek. Kdo netrenýrkuje s námi, trenýrkuje proti nám!

(eportal.cz, foto: Shutterstock)

Přejít nahoru