Evropský parlament vyzval členské státy EU, aby do svého právního systému implementovaly “Právo na soulož” (humor)

Proti byli jen konzervativní poslanci, kterým však byl před hlasováním nasazen roubík a ruce přivázány k zadnici tak, aby nemohli hlasovat.

“Žijeme v moderní době a ta si žádá přijetí moderních opatření, která plně souzní s evropskými hodnotami a učením neomarxismu,” uvedla ve společném prohlášení nejsilnější frakce v EP, která sdružuje pokrokové levicové strany. V bouřlivé debatě se nakonec podařilo norské Straně pro kastraci všech bílých heterosexuálních mužů (SPKVBHM) a umírněné švédské Straně proti mužům (SPM) prosadit, že se právo nebude týkat bílých heterosexuálních mužů.

“Myslíme si, že tato militantní část obyvatelstva si žádná další práva nezaslouží. Bohatě jim postačí,že mají “Právo kdykoli se svobodně vymočit” a “Právo financovat SPKVBHM a SPM”,” uvedla šéfka norské Strany pro kastraci všech bílých heterosexuálních mužů s tím, že pokud bílí heterosexuální muži dobrovolně přistoupí na kastraci, bude jim právo na soulož opět plně přiznáno a zařadí se zpátky do lidské společnosti. ¨

Zatímco nevzdělaní a netolerantní muži z Maďarska, ČR, Slovenska a Polska se bouří, vzdělaní a tolerantní muži ze západoevropských států přijali výjimku s porozuměním a dokonce se jako bonus vzdali svého “Práva kdykoli se svobodně vymočit”.

Do Bruselu vyrazil i náš zpravodaj Jakub Unda. “Ptal jsem se v Bruselu místních bílých heterosexuálních mužů na jejich názor a po osmihodinovém hledání jsem našel dva. Oba mi řekli, že už dávno se ptají svých manželek, kdy se mohou vymočit a oba jsem přesvědčil, aby se šli společně se mnou ihned nechat vykastrovat. Po zákroku se cítím báječně a konečně jako slušný člověk a ne jako nějaký nadržený ruský mužik,”, pochvaluje si Unda životní změnu.

(eportal.cz, foto: Shutterstock)

Přejít nahoru