Neuvěřitelný příběh z Norska: Hoch zachránil přítelkyni před obtěžování migranty. Její reakce vás dostane do kolen (humor)

“Jednoho dne se však všechno změnilo. Když jsem šla dvěma africkým uprchlíkům již popáté pro láhev vodky, jeden z nich mě chytil za hýždě a ňadra. Druhý mě přitáhl k sobě a začali se se mnou muchlovat. Prostě, chyběl jim hřejivý lidský dotyk. V tu chvíli se z mého přítele stalo zvíře. Vůbec změnu v jeho chování nechápu. Začal jim nadávat a jednoho dokonce udeřil,” vraští čelo pohledná Julie.

Po tomto excesu se rozhodla dívka s přítelem rozejít a navíc jej nahlásit na místní policii za napadení. “Není mi z toho lehko u srdce, ale musela jsem to udělat. Co kdyby příště ublížil někomu dalšímu? Ti dva chudáci k nám přijeli hledat klid a mír a místo toho se stali terčem násilí. Můj přítel se bohužel projevil jako xenofob a zaslouží si trest,” uvedla roztřesená dívka, která nyní bydlí s napadenými migranty ve společné domácnosti.

Přímo ve Stavangeru zjišťovala podrobnosti Anja Al-Shaabatová. “Násilnického mladíka čeká přísné potrestání. Policie jej jen tak tak zachránila od lynčování místními obyvateli. Byť někteří policisté mi off-record řekli, že by jej nejraději rozzuřenému davu nechali na pospas. I Jonasův advokát doufá, že jeho klientovi udělí co nejpřísnější trest. Sám by požadoval trest smrti, kdyby to šlo,”

(eportal.cz, foto: Shutterstock)

Přejít nahoru