Polícia obvinila učitela zo sexuálneho zneužívania. Médiá: Mal sa pod vplyvom alkoholu “predvádzať nahý” a “obťažovať chlapcov”

“Polícia na prípade intenzívne pracuje, v súčasnosti vykonáva potrebné procesné úkony a vo veci začala trestné stíhanie pre zločin sexuálneho zneužívania. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Spišskej Novej Vsi v tejto súvislosti obvinil jednu osobu a zároveň spracoval podnet na väzobné stíhanie obvinenej osoby,” informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová s tým, že vzhľadom na citlivosť prípadu polícia bližšie informácie poskytovať nebude.

https://www.facebook.com/policiaslovakia/posts/2356025841094291

Denník Plus Jeden deň k prípadu uviedol, že cieľom učiteľa boli najmä chlapci. Počas lyžiarskeho výcviku mal údajne pod vplyvom alkoholu na jednej z izieb nahý pózovať pred deťmi vo veku okolo 13 rokov.

“Podľa našich informácií, sa učiteľ pred deťmi len neukazoval,” dodáva denník s tým, že muž kvôli týmto skutkom skončil koncom týždňa v cele predbežného zadržania.

Takémuto “sexuálnemu zneužívaniu” malo zase podľa TV Joj čeliť až 16 detí prítomných na lyžiarskom výcviku “Spišskonovoveská kriminálka musela vypočuť 16 poškodených chlapcov, ktorých učiteľ rôznymi spôsobmi sexuálne zneužíval. ”

“Učiteľ s doktorantským titulom v škole učil telesnú výchovu, technickú výchovu a informatiku,” dodáva TV Joj.

(zdroj: hlavnespravy.sk, foto: archiv)

Přejít nahoru