Afričané a Arabové v Itálií málem umlátili italský pár k smrti a ještě vyhrožovali vyvražděním příbuzným obětí

I toto se stalo, tentokrát ve městě Carpi. Naštěstí dívka byla mistryní Itálie v bojových uměních May Thai. To jim pravděpodobně zachránilo život.

Mladá žena se dokázala ubránit, zachránila i svého přítele a zvládla zastavit jednoho obohacovatele na útěku.

Ve stručnosti, jak se to celé stalo: pár se vracel z nedalekého baru v centru města. Bydlí blízko a cestu znali dobře, vždy byla klidná a ve městě stále někdo je. Když vtom viděli skupinku oněch Afričanů mezi 20 – 23 lety. Už jen ten fakt, že byli takto seskupení, budil nedůvěru, ale museli kolem nich projít. A ti, aniž by cokoliv řekli, se na ně vrhli!

Ital Mattia byl na zemi bez známek života ihned, přičemž to jim nestačilo a i nadále dostával další a další kopance. Dívka mezi tím prakticky zastavila celou skupinu. Když Afričané viděli odpor, vrhli se kolektivně na ni. Znehybnili ji a přidali jako zbraň skleněnou láhev, opakovaně dostávala pěstmi.

Jeden z přátel páru si incidentu všimnul a chtěl pomoci, ale i jemu bylo vyhrožováno skleněnou lahví. Tak alespoň přivolal pomoc…

Když Italka slyšela sirény, byla na zemi. Davoví útočníci se dali na úprk, ale ona zastavila alespoň jednoho Tunisana, 20 let, již trestaného, který porušil i zákony o trvalém pobytu. A tak ho mohla předat policii.

Pár byl samozřejmě velmi poraněn, odvezen do nemocnice, naštěstí již byli oba propuštěni, ale následky si ponesou dlouho. Rossella měla zranění na hlavě a v obličeji, Mattia skončil hůř. Několikanásobné přeražení čelisti a nosu, riskoval i ztrátu oka, měsíc bez tuhé stravy, možnosti se vysmrkat či pracovat, což je pro něho, coby OSVČ velmi citelná ztráta.

Afričané se snažili vše popřít a ještě vyhrožovali, že příbuzní obětí budou napadení, vyslechli si věty typu “podřízneme vám krk”, “najdeme si vás”. Snažili se všem namluvit, že šlo o rvačku mezi nimi a že příbuzní jsou rasisté.

V příštích dnech se pár sejde i se starostou města a prosí všechny o pomoc při hledání agresorů. A Rossella k tomu dodává : “kdyby tam byl na tom místě někdo jiný, nevím, jak by to dopadlo.”

Takže, i toto nám, vážení, chodí po Evropě. Skupinky nudících se Afričanů, kteří vás napadnou jen tak, pro zábavu… Nedávejte dívky ani na balet, ani na gymnastiku, ani na zpěv, ale na bojová umění. V moderní Evropě se to vyplatí. O chlapcích to platí samozřejmě také. Bohužel.

(zdroj: euportal.cz, zdroj: bologna.repubblica.it, foto: Pixabay)

Přejít nahoru