Přichází nová migrační krize a tyto informace přicházejí z více stran

To ale zdaleka není vše. Hrozí nám i imigrantská invaze z Afriky. Africká výzkumná skupina Afro Barometer totiž přinesla průzkum, podle něhož jeden až dva ze tří Afričanů uvažují, že opustí svůj kontinent a pokusí se lepší budoucnost nalézt například v Evropě. Ke stěhování se možná odhodlá více 120 milionů lidí! Hnutí SPD chce zamezit masové migraci a chce bránit naše hranice před masovou nekontrolovanou migrací! Pokud si nepřejete imigraci, volte prosím 24. a 25. května hnutí SPD!

Také italská a německá tajná služba varují, že Evropu čeká další migrační vlna, píše rakouský server Krone.at. Podle italské služby je navíc mezi těmi, kteří se snaží dostat do Evropy, mnoho islámských extremistů. Německo hlásí, že od začátku letošního roku prudce vzrostl počet Nigerijců, kteří podali žádost o azyl. V prvních třech měsících požádalo o azyl v Německu 3923 Nigerijců, v loňském prosinci to přitom bylo 554.

Šéf libyjské národní akční vlády Faíz Sarradž obvinil velitele libyjské národní armády, Chalifa Haftara ze zrady, a také varoval, že v důsledku libyjské krize se do Evropy může dostat 800 000 migrantů, včetně teroristů.

A nejde jen o Afriku. Hrozbou je i balkánská cesta. Rakouský ministr vnitra z naší spřátelené strany FPÖ Herbert Kickl napsal třem členům Evropské komise naléhavý dopis, v němž varuje před další migrační krizí. Na hranicích EU je podle něj připraveno k pochodu do středu Evropy až 70 000 dalších uprchlíků! Odvolává se přitom na varování organizace Europol, která předpovídá novou vlnu uprchlíků zejména z Turecka. Ta by dle Kickla přivedla nestabilní Balkán do nové uprchlické krize.

(zdroj: euportal.cz, foto: Pixabay)

Přejít nahoru