Projekt Blue Beam má zmanipulovat naše myšlení

Jedním z takových projektů na „oblbnutí“ lidstva má být BLUE BEAM.  Ačkoli může fungovat lokálně (v konkrétním regionu může třeba vyvolat nepokoje), jeho cílem je řídit myšlení mas v celoplanetárním měřítku.

Blue Beam dokáže vyvolávat i pocity euforie. Podle některých byl „spuštěn“ při inauguraci Baracka Obamy, kdy i republikánští voliči pociťovali „velkou radost“. Projekt dokáže ale vyvolat i globální mystifikace typu „invaze z vesmíru“ či „druhého příchodu Krista“, ve které uvěří velký počet lidí.

O projektu informoval v roce 1994 nezávislý novinář Serge Monast v Quebeckém centru svobodného tisku. Uvedl, že existuje spiknutí, za kterým stojí vláda USA a americký Úřad pro letectví a kosmonautiku NASA. Cílem Blue Beam je přimět lidstvo uvěřit v nejrůznější poselství z nebes a „zázraky“. Američané a Evropané už nevěří v křesťanské ideály a jejich morální měřítka dost pokulhávají. Proto je načase stanovit novou víru – New Age, a přivést nového Mesiáše. Nakonec bude nastolen Nový světový řád.  S podobnou myšlenkou přišel svého času už Hitler, naštěstí ji ale nedokázal realizovat.

Novinář Monast tvrdil, že dokumenty o projektu Blue Beam mu předali lidé, kteří na něm pracovali. O tom, že nějaké důkazy skutečně měl, svědčí fakt, že se okamžitě po zveřejnění informace stal terčem nebezpečných výhrůžek. Novinář byl přesvědčen, že je iniciovaly kanadská vláda a Vatikán. Brzy také zemřel – podlehl infarktu, ačkoli žádné problémy se srdcem neměl.

Nová celosvětová víra má zlikvidovat zbytky křesťanství i ostatních náboženství, definitivně nabourat institut rodiny, rozvrátit vědu a umění, a realizovat tak jednotné vidění světa. Na Zemi pak vznikne jediný stát, jediné vojsko a jediná kultura.

Strategie projektu má čtyři kroky
Cílem prvního kroku je psychologická příprava.  Dojde ke zmanipulování všech dosavadních archeologických znalostí. Zároveň dojde k „novým objevům“, které objasní, že doktríny ze všech známých náboženství jsou chybné a mylné. Autorita církví bude natolik otřesena, že věřící doslova ztratí půdu pod nohama. A potom se jim pod nos „strčí“ nová víra, která je uklidní, a poskytne jim potřebné informace.

Tato etapa probíhá zřejmě už nyní. Ohlupuje nás televize, ruší se zavedené vzdělávací systémy, a mravní a kulturní úroveň lidstva postupně upadá.

Druhý krok nám nabídne úžasnou světelnou show v atmosféře. Na mnoha místech planety budou lidé svědky laserové projekce holografických obrazů s 3D ozvučením. Obraz nového „boha“ promluví k lidem v jejich jazyce. Věřící budou uvedeni do transu a jejich vědomí přijme virtuální realitu za svou. Globální mystifikace vyvolá nepokoje na celém světě.

Náboženská agitace pro Nový světový řád byla údajně již testována v odlehlé pouštní oblasti Sahary, kde byla pozorována holografická projekce obrazu Krista a jeho matky Marie.

Úkolem třetího kroku bude telepatické působení na lidstvo. Mělo by dojít k obousměrnému telepaticko-elektronickému spojení, kdy by lidstvo měly začít ovládat vlny ELF (Extra Low Frequency), VLF (Very Low Frequency) a LF (Low Frequency).  Ve finále by nás to mělo dovést k přesvědčení, že k nám promlouvá Bůh. Prvky lidského vědomí ale musí být upraveny tak, aby jím bylo možné manipulovat.

Čtvrtý krok nám předvede nepochopitelné vesmírné události, které budou opět výsledkem vyspělé technologie animované holografie. Nejdřív se má lidstvu vnutit představa trvalého nebezpečí invaze z vesmíru, což umožní nové vyzbrojování zaměřené na kosmický prostor. Ozbrojené síly se nakonec dostanou pod velení Spojených národů ovládaných Ilumináty. Druhá etapa tohoto kroku přiměje lidstvo uvěřit i v hodné mimozemšťany, kteří nás přijdou ochránit před těmi zlými. Ve třetí etapě budeme podrobeni absolutní elektronické a optické kontrole. Ta v nás má vyvolat nepřetržitý stres, který povede k vlnám sebevražd, násilí a všeobecného psychologického chaosu. Proto bychom si měli dávat pozor na nové Mesiáše, samozvané proroky a láskyplné „osvoboditele“ už nyní.  Vůle lidstva bude nakonec zlomena a celou planetu ovládne nová technokratická elita.

Výsledkem projektu Blue Beam jsou prý možná už nyní Afghánistán, Irák, Egypt, Tunisko, Libye…

(zdroj: procproto.cz, foto: Pixabay)

Přejít nahoru