Africký uprchlík měl znásilnil šestnáctiletou Češku u Terezína! Multikulturní obohacení dorazilo ze Západu již i k nám …

Eurabia již víc jak 14 let varuje před nebezpečím masové migrace z Afriky a islámského světa. Nadávají nám do rasistů, xenofobu, islamofobu a tvrdí, že prý afričtí uprchlíci nepřestavují žádné nebezpečí a tady jsou výsledky! Rodina znásilněné dívky a samotná dívka může poděkovat šéfovi ČSSD Hamačkovi, Bartošovi od Píratů a dalším, kteří dělají vše proto, aby Česká republika byla otevřená africkým uprchlíkům a ti zde mohli řádit stejně jako na Západě!

Informací o znásilnění dívky zveřejnil Denik.cz v článku Dívku z Terezína měl znásilnit na poli Afričan vyhoštěný z Německa. Po zkušenostech ze Západu a předešlých kauz, například když Afgánec dovezený českou armádou se pokusil znásilnit zdravotní sestřičku v pražské nemocnici, se obáváme, že se úřady a politici pokusí celou věc zamést pod koberec!! A nakonec zakrýt tak, aby africký uprchlík nebyl potrestán, to by přece bylo rasistické. Prosím šiřte tuto informaci a sledujte vývoj této kauzy! Nedovolme naším politikům a neziskovkám, aby zde nastolili teror politické korektnosti jako na Západě! Aby media tajila informace o pachatelích a obětech a neziskovky tak mohly tvrdit, že afričtí uprchlíci nejsou žádnou hrozbou!!

(zdroj: eurabia.cz, foto: Pixabay)

Přejít nahoru