MANSONOVÁ RODINA VE FOTOGRAFIÍ: Portréty vrahů

Kameraman natáčí scénu, kdy je Charles Manson přiveden do vězení v Los Angeles. Tehdy byl podezřelý z toho, že v srpnu 1969 nařídil vraždu Tate-LaBiancové.
Kameraman natáčí scénu, kdy je Charles Manson přiveden do vězení v Los Angeles. Tehdy byl podezřelý z toho, že v srpnu 1969 nařídil vraždu Tate-LaBiancové.
Tři dny předtím, než utekl z Boy’s Townu, Charles Manson se představuje v obleku a kravatě.
Herečka Sharon Tate a její kadeřník Jay Sebring se fotí v letadle kolem roku 1966.
Polský filmový režisér Roman Polanski a americká herečka Sharon Tateová (1943 – 1969) na jejich svatbě. Následně byla zavražděna členy pseudonáboženské sekty Charlese Mansona Rodina.
Koroner Thomas Nogouchi (vlevo) pořizuje poznámky jeho asistentky, kteří zahalují jedno tělo, zatímco druhé z těl nalezených na trávníku domácích Sharon Tateové-Roman Polanskiho v popředí. Začátkem 9. srpna bylo objeveno zavražděno pět osob.
Policejní záběr amerického kult vůdce a vraha Charlese Mansona. Informace o vraždách Tate-LaBiancové jsou podrobně uvedeny pod fotografií.
Charles “Tex” Watson. Watson byl usvědčen z vraždy při zabíjení Sharon Tateové a dalších, zatímco byl členem „Mansonovy rodiny“.
Charles Manson, vůdce kultu, je přivezen, aby vyslechl konečný verdikt ze stíhání v vraždách Tate-LaBiancové, v nichž jsou on a tři obžalované ženy obviněny z vraždy.
Když pochodují před soud pro slyšení, zpívá trojice podezřelých v případě vraždy Sharon Tateové. Zleva doprava: Susan Atkinsová, Patricia Krenwinkelová a Leslie Van Houtenová pochodují po chodbě směrem k soudní síni, kde soudce William Keene stanovil 20. dubna jako datum jejich soudne řízení se podezřelým kolegou Charlesem Mansonem.
Susan Atkinsová svědčila před porotou Los Angeles v prosinci 1969, která obvinila pět jedinců (včetně Atkinsa a Charlese Mansona) za vraždu Tate-LaBiancové.
Obhájci Charlese Mansona a člen jeho skupiny Ronald Hughes (vlevo) a Paul Fitzgerald zde komentují novinářům k poznámce prezidenta Nixona v Denveru, 3. srpna. Prezident Nixon označil Mansona za „přímo či nepřímo vinným z osmi vražd bez důvodu. ” Mansonovi obhájci podali návrh na případ zaujatost na základě toho, že prezidentovy poznámky tento případ předjímaly.
Terrence P. “Terry” Melcher, 27letý syn herečky Doris Day, navštívil soud velké poroty Los Angeles County v případě vraždy Sharon Tateové.
Zástupci okresních zástupců Aaron Stovitz (vlevo) a Vince Bugliosi zobrazují leteckou fotografii domu Lena a Rosemary LaBiancyovích, obětí vraždy loni v srpnu, kdy je podezřelá nomádská hippie.
Charles (Tex) Watson přichází ohledně svého obvinění ze spiknutí a vraždy v zabití Tate-LaBiancaové. Watson byl obviněn, ale byla objednána další psychiatrická vyšetření. Advokát Sam Burbrick řekl novinářům, že existuje „velmi zřetelná pravděpodobnost“, ze se pomátnul.
Winifred Champmanová, chyžná v domě herečky Sharon Tateové, která našla slečnu Tateovou a čtyři další zavražděné v domě minulý srpen 9.teho, je drancována novináři, když dorazila před porotu, V souvislosti s vraždami jsou ve vazbě tři osoby.
Americký vůdce zločinu a kultu Charles Manson (1934 – 2017) sedí u obžalovaného stolu u soudní budovy v Santa Monice ohledně slyšení vraždy učitele hudby Garyho Hinmana, Los Angeles, Kalifornie, 25. června 1970.
Charles Manson přichází na soud se zastřiženou hlavou, otevřenou košili a na čele vyřezanou svastikou. Manson byl odsouzen za svou roli v rozkazu, aby jeho následovníci spáchali vraždy Tate-LaBiancové.

(Newsweek, foto: Brettmann / Constributor, ceskoaktualne.cz)

Přejít nahoru