Nebezpečné plavání v oceánu + Foto

Velké medúzy

Máme tam pár jedinců, kteří se bojí malých medúzy. Představte si, jak šokující bude vidět obří medúzu v oceánu. Bude to noční můra.

Žraloci Kladivouni

Dokážete si představit, že jste obklopen několika žraloky kladivouny! V tomto případě budete muset během několika sekund zmizet.

Útesy

Když se díváte na oceán z leteckého pohledu, budete mít jasný obraz toho, co je pod vodou. V některých případech si však pravděpodobně všimnete, že pod hladinou oceánu jsou vodopády, útesy a údolí.

Seznamte se s Orcou

U moře jsou různá stvoření, která nebudete tolerovat. I když čteme různé blogy a články, které velryby nejsou zastrašující, doporučujeme vám držet si odstup od nich. Co když se však setkáte s orkou tváří v tvář? Může rychle plavat jako moucha.

Surfování se žralokem

Jak jsme řekli výše, žraloci patří mezi zvířata, která pravděpodobně najdete v oceánu. Když narazíte na žraloka; můžete být šokováni a pokusit se utéct. Vyhněte se takovým dopadům tím, že nebudete plavat na moři.

Stingrayova meditace

Pokud jste byli požádáni, abyste plavali v oceánu, neměli byste; prostě ne. Vypadá na našem obrázku tento rejnok, jako by se usmíval? Vypadá šťastně, že potkala lidskou bytost? Je pravděpodobné, že hledá další kořist.

Rejnok všude

Jako plavec musíte plavat tam, kde je volný prostor. Avšak v oceánu je to jiné; neměli byste skákat len tak. Mezi rejnoky se nesnažte skočit.

Velikost velryby

Znáte velikost velryby? I když toto stvoření není pro člověka nebezpečné, jeho velikost sama o sobě vám neumožňuje volně plavat v oceánu. Když budete plavat s malou lodí, bude to děsivé, když ji porovnáte s velikostí velryby.

Obří Krab

Krabi jsou jedlí, pouze pokud jsou na talíři. Co když však narazíte na tohoto obřího kraba při plavání v oceánu? Není to šokující?

Hlubokomořští tvorové

Jak jsme již dříve řekli v našem příspěvku, plavání v oceánu je nebezpečné. Byly prozkoumány některé hluboké části moře a ukázaly nám šokující stvoření. Na našem obrázku je to stvoření, které bylo objeveno, a nezdá se vůbec přátelské.

Potápění do propasti

Na této fotografii je potápěč, který jde dolů do propasti. Je to děsivá scéna a vypadá to jako hluboká a nekonečná díra v oceánu. Nyní je jasné, že koupání v moři není pro každého.

Žralok Škřítek

Koupání v oceánu je vzrušující sport založený na skutečnosti, že se v moři děje mnoho věcí. Přestože žralok Škřítek nemusí být nebezpečným žralokem, za to má určitě nejděsivější výraz.

Mořská řasa

Mořské řasy jsou jedním z významných problémů, které dosud nebyly v průběhu let vyřešeny. Pokud plavete v oceánu, který má málo plevelů, je důležité vědět, že to není bezpečné. Můžete se tam zamotat a nikdo vás nezachrání.

(Cosmo-Womensmag, foto: Pinterest, ceskaoktualne.cz)

Přejít nahoru