Nejbizarnější sexuální rekordy

Vybrali jsme pro vás ty nejpikantnější příklady ze serveru oddee.com.

Upozorňujeme, že jde o vysoko nastavenou laťku, takže si se svými případnými „nedostatky“ rozhodně nelamte hlavu.

Nejdelší penis na světě – 34 cm

Oficiálně zdokumentovaný největší penis na světě popsal doktor Robert L. Dickinson. Penis měřil 34,3 cm a v obvodu měl 15,9 cm. Jako neoficiální rekord se dokonce uvádí 41 cm dlouhý penis, naopak zase nejmenší necelý centimetr.

Největší vagína na světě

Největší vagínu podle oficiálních záznamů měla Skotka Anna Swan (1846 – 1888). Bylo to zřejmě dané její výškou, protože měřila 230 cm. Velikost její vagíny se odvozuje z Annina porodu. Přivedla na svět dítě s váhou 11,8 kilogramu, jehož hlavička měla po obvodu 48 cm.

Nejplodnější matka

Nejvíce dětí měla Valentina Vassiljevová, která porodila během svého života 69 dětí. Podle záznamů porodila šestnáct dvojčat, sedm trojčat a čtyři čtyřčata – celkem tedy rodila 27krát!

Nejplodnější ženou moderní doby je Leontina Albinaová z Chile. Šedesátnice tvrdí, že má 64 dětí, z nichž 55 je opravdu doloženo. Nejvíce dětí, které nejsou dvojčata, přivedla na svět Livia Ionceová. Tato Rumunka porodila v roce 2008 svoje 18. dítě.

V Taj-peji na Tchaj-wanu provozuje nejstarší řemeslo světa dvaaosmdesátiletá prostitutka přezdívaná „Babička“. Této dámě je 82 let a prostituci se věnuje již přes 40 let.

Nejrychlejší orgasmus
U ženy nejrychlejší orgasmus měřil přesně dvě vteřiny. Mužský rekord je podle sexuologa Wardela Pomera mnohem rychlejší. U některých pacientů totiž nestihli lékaři zmáčknout ani stopky…

Nejdelší mužská masturbace – 10 hodin

Mužskou dominancí jsou pak rekordy v oblasti masturbace. Nejdéle se samoukájel muž jménem Masanobu Sato, který stanovil světový rekord s časem 9 hodin a 58 minut.  Na maratonu v masturbaci v roce 2009 v San Francisku trumfl svůj vlastní rekord, který činil 9 hodin 33 minut. Za účelem rekordu si z domova přivezl celou řadu sexuálních pomůcek.

Tatiana Koževnikova je rekordmankou ve vzpírání vagínou. Uzvedne na ni přes 14 kilo…Své intimní svaly prý procvičovala 15 let, než se odhodlala zkusit proniknout do Giunessovy knihy rekordů.

https://www.youtube.com/watch?v=qeCgRJwhj3s&feature=youtu.be

Nejstarší otec na světě – 90 let

Indický farmář Nanu Ram Jogi si sice není jistý, kolik dětí přesně má – prý asi kolem jedenadvaceti, ale rozhodně je jisté, že své zatím poslední dítě zplodil se svou čtvrtou ženou, když mu bylo devadesát. Tím ale nekončí. Je pevně rozhodnut pokračovat v „dělání dětí“ aspoň do stovky.

(zdroj: procproto.cz, foto: archiv)

Přejít nahoru