Tak polemizuje manipulátor z Řeporyjí

Zničující dojem z jeho vystoupení se v RT poté snažil rozptýlit někdejší policejní prezident ČR Stanislav Novotný, což vše dohromady pak vstrčil do svého programu náš nejrusofobnější televizní program Newsroom ČT 24. A to tak, že totálně zafandil Novotnému Pavlovi a Novotného Stanislava zepsul jako přítele tzv. dezinformačních webů.

Což mě přimělo k napsání článku, ve kterém jsem tento skandální postoj Newsroomu ČT 24 kritizoval. A právě závěrečnou část tohoto článku pak uchopil do svých rukou starosta z Řeporyjí a na twitteru s ní provedl následující operaci: Otitulkoval ji svým vlastním sáhodlouhým titulkem: JAKÝSI LUBOMÍR MAN DOBŘE VÍ, JAKOU PROPAGANDOU NÁS KRMÍ ČT A POTVRDIL TO TUHLE NA NEWSROOMU ČT 24 A NEBUDE O TOM VŮBEC DISKUTOVAT, a poté  celou tuto závěrečnou část mého článku ocitoval, a to doslova – avšak vynechal její poslední větu. A to proto, aby věta předcházející: „A o tom nebudeme vůbec diskutovat!“, kterou jsem vložil do úst svých oponentů, vypadala tak, že jsem ji vyslovil já sám. Úklad tedy přímo ďábelský, ale v případě tohoto člověka nikoli překvapující.

Zde je skutečný závěr mého článku:

„Jaké jiné mohou být proruské weby než dezinformační?

A kdo jiný, než dezinformátor je ten, který říká něco jiného, než to, co říká náš mainstream, reprezentovaný hlavně Českou televizí?

A o tom nebudeme vůbec diskutovat!

Jak jednoduché, že?“

 

Nu a teď si ten závěr přečtěte znovu, ale už bez oné poslední věty. Ten rozdíl je zřejmý a nestojí za ním nic jiného než záměr prachobyčejného podvodníka a šejdíře obrátit výrok svůj ve výrok váš. Což je v podvodnickém oboru pravděpodobně nejvyspělejší disciplína.

Řeknu vám, že bych nechtěl být v kůži občana, zvláště pak toho z Řeporyjí, který má s tímto starostou cokoli do činění.

Lubomír Man

(foto: Pixabay)

Přejít nahoru