Osobnosti, které zemřely a možná jste o tom ani netušili. Foto

ANTHONY BOURDAIN
Anthony Bourdain, slavný šéfkuchař, autor a televizní hostitel, zemřel ve věku 61 let – vzal si svůj vlastní život. Zatím není informace o tom zda slavná televizní osobnost utrpěla nějaké duševní choroby, jako je deprese nebo jiné důvody, proč se rozhodla ukončit svůj život. Byl nalezen ve svém francouzském hotelovém pokoji ve Štrasburku. Byl tam, kde natáčel epizodu své slavné show CNN, Parts Unknown.
JIM DAVIS
Herec Jim Davis se zapísal do paměti fanoušků, jako Jock Ewing ve slavném seriály Dallas, ale jeho herecká kariéra začala mnoho let předtím, než se tato show vůbec vysílala. Jeho první hlavní role byla na konci 40. let ve filmu Zimní setkání, kde hrál vedle legendární herečky Bette Davisové. Když v Dallasu získal roli rodinného patriarchy Jocka Ewinga, Davis se už blížil ke svým 70. letům. Během natáčení čtvrté sezóny show mu byla diagnostikována mnohočetná myeloma, ale přesto pokračoval v nahrávání seriálu, a dokonce i v jednom okamžiku měl na sobě parochnu kvůly ztráty vlasů počas chemoterapií.
NEAL E BOYD
Fanoušci televizního pořadu America Got Talent si snadno pamatují Neal E Boyda, operního zpěváka, jehož zpěv byl inspirován poslechem tří tenorů. Na soudce udělal dojem tím, že provedl Pucciniho „Nessun Dorma“; nastoupil a nakonec se stal vítězem třetí sezóny show v roce 2008. Je smutné, že v mladém věku 42 let milovaný vítěz zemřel kvůli selhání srdce a ledvin, které se zhoršilo ve důsledku onemocněním jater.
ROGER MOORE
Roger Moore byl britský herec nejlépe známý ze filmu James Bond v šesti filmech. Vylíčil také dalšího špiona Simona Templara ve Svatém. Jednou porazil rakovinu prostaty, ale nemoc se po letech vrátila. Po krátké bitvě starší a slabší Roger podlehl. Bylo mu 89 let, když zemřel 23. května 2017.
TREVOR GODDARD
Britský herec Trevor Goddard je známí s filmu Mortal Kombat, kde ztvárnil Kana.
Poté pokračoval v několika dalších filmech, stejně jako v seriály JAG. Trevor zemřel na předávkování koktejlem drog včetně heroinu, kokainu, temazepamu a Vicodina. Zpočátku jse myslelo, že spáchal sebevraždu, ale později skutečná příčina jeho smrti byla potvrzena jako náhodné předávkování.
RICHARD ATTENBOROUGH
Richard Attenborough je starší bratr Davida Attenborougha. Richard propůjčil svůj hlas mnoha dokumentárním filmům a působil v našem dětském oblíbeném Jurském parku. Zemřel v roce 2014 na kardiovaskulární onemocnění těsně před svými 91. narozeninami. Jeho život prožil naplno a pozdní baron Attenborough (ano, byl baron!) byl dokonce veteránem druhé světové války!
LAURA BRANIGAN
Laura byla nesmírně slavná zpěvačka a budeme si ji vždy pamatovat pro její nesmrtelné hitové singly Self Control a Gloria, které byly uváděny v 80. letech klasického Flashdance. Přispěla také k soundtrackům Ghostbusterů a Flashdance. Její smrt byla přičítána komorové mozkové aneuryzmě. Ačkoli Laura zažila intenzivní bolesti hlavy vedoucí k její smrti, nenavštívila doktora.
NICOLE DEHUFF
Nicole měla teprve 30 let, když zemřela v roce 2005. Hrála ve filmech jako Meet The Rodents, See Arnold Run a The Court. DeHuffův finální film Unbeatable Harold režíroval její manžel a později byl propuštěn čtyři roky po její smrti. Byla dvakrát v nemocnici s respiračním onemocněním, ale občas byla špatně diagnostikována a byla jí předepsána antibiotika a Tylenol. Krátce nato se zhroutila a byla před smrtí převezena do nemocnice.
Len Lesser
Len Lesser byl známý jako strýc Leo Jerryho Seinfelda v pořadu Seinfeld. Předtím Lesser hral ve více než 180 televizních pořadech a filmech. Narodil se v Bronxu v roce 1922 a byl veteránem z druhé světové války, sloužil americké armádě v Číně, Barmě a Indii. Zemřel kvůli Pneumonii v roce 2011 ve věku 88 let. Nejsme si jisti, kdo zdědil jeho auta, nemovitosti a získal peňíze z jeho životního pojištění.
Anissa Jones
Hollywoodský životní příběh Anissa Jones je smutný. Svou hereckou kariéru začala v 6 letech a objevila se v reklamě na cereálie. Po 2 letech získala Jones roly – největší zlom v její kariéře, když byla vybrána, aby hrála postavu Avy Elizabeth ‘Buffy’ Patterson-Davis v seriálu Family Affair. V televizním pořadu měla Jonesova postavu panenky, s ktrou hrála a nazvala ji ‘Paní. Beasley. Mattel viděl ziskovou obchodní příležitost a začal prodávat panenku, čímž se stala bestsellerem v Severní Americe. Nakonec opustila Hollywood, aby se zaměřila na školu, ale později vypadla. Jones zemřela na náhodné předávkování, když jí bylo pouhých 18 let, s koronerem, který si prohlédl její tělo, to nahlásil jako „předávkování drogami“.
Antoine Ashley
Antoine Ashleyová se narodila v roce 1984 a stala se královnou táhnoucí se ve svých raných dospívajících známých pod jménem Sahara Davenport. Sahara se stala účinkující a populární televizní hvězdou reality prostřednictvím jejího vystoupení na RuPaul’s Drag Race. Jako zpěvačka měla také krátký stint a naspívala dva singly, které si vedly poměrně dobře. Bohužel 1. října 2012 zemřela na srdeční selhání v 27 letech v nemocnici Johns Hopkins.
Cameron Boyce
Svět byl šokován tím, že herci Adam Sandler a Salma Hayek tweetovali své pocty po náhlé smrti dvacetiletého Camerona Boyce z filmu Grown Ups 1 a 2. Dne 6. července 2019 jeho rodina na sociálních médiích oznámila, že zemřel ve spánku kvůli přetrvávajícímu zdravotnímu stavu, pravděpodobně epilepsii. Přestože byl Boyce velmi mladý, jednal v řadě televizních seriálů a filmů, nejvíce v hlavní roli v Eagle Eye, Všeobecné nemocnici: Noční směna, potomci a Spiderman. Byl také talentovaným tanečníkem a byl součástí breakdancingové posádky.
S hercem Ripem Tornem bylo něco velmi zvláštního, protože i když na velké i malé obrazovce hrál několik „nepříliš pěkných“ rolí, americké publikum (kromě jeho fanoušků z celého světa) ho zbožňovalo. Jako Broadway veterán s nominací na cenu Tony a nominace na Oscara za roli ve filmu Cross Creek, není pochyb o tom, že byl talentem powerhouse. Jeho nejvýznamnější role byly v Larry Sanders Show a jako šéf v populárním sci-fi filmu Men in Black. Dne 10. července 2019 bylo oznámeno, že Rip zemřel ve věku 88 let v jeho Connecticutově domě obklopeném rodinou.

(Více herců zde)

Přejít nahoru