Islam Ohrozuje Nás, Nie my islam: 16ročná Francúzka Kritizuje islam. Hrozí jej Smrť

Odvtedy dostáva vyhrážky smrťou od bojovníkov Alaha. O.i. povedala, že Korán a islam sú plné nenávisti a preto ich nenávidí. Francúzske médiá uviedli, že sa musí ukrývať u príbuzných a nemôže chodiť ani do školy. Tí, čo jej hrozia smrťou, si zistili kde chodí do školy a  v internete dali výzvu všetkým veriacim, aby ju „bezbožnicu neveriacu“ adekvátne potrestali.

Mladá žena sa vyjadrila pre médiá Libération, že si stojí za tým, čo povedala o islame, a že len všeobecne kritizovala relígiu, ale nikoho neurazila a ani nevyzývala k násilným aktom, ako to teraz moslimovia robia proti nej.

Napriek tomu vyhlásila Francúzska Islamská Rada CFCM, že vyhrážky a hrozby, ktoré boli vznesené voči dievčaťu, sú plne oprávnené. Člen Rady Abdallah Zekri povedal pre Radio Sud, že kto seje vietor, musí počítať s tým, že bude žať búrku a preto musí dievča počítať s „nepríjemnými“ konzekvenciami.

To vyvolalo v širokej francúzskej verejnosti búrlivé dikusie.  Tu už totiž ide o jednoznačné zasahovanie islamu do francúzskeho práva a do francúzskych zákonov. Tento fenomén sa bude zintenzívňovať a časom sa islamské právo presadí aj oficiálne. Na to si Európa pri súčasnom vývoji a súčasnej politike bude musieť zvyknúť.

Islam rýchlo nadobúda aj etnickú prevahu. Islamské rodiny sa rozmožujú oveľa rýchlejšie ako kresťanské. Podľa oficiálnych údajov v Nemecku až 44 percent moslimiek má viac ako 3 deti. Naproti tomu u etnických Nemiek je to len 14 percent. Štatistika už nejde ďalej a nehovorí koľko z týchto žien v Nemecku má viac ako 5 detí. Neoficiálny odhad je, že tu je pomer až 11 ku 1 v prospech moslimiek. Tiež je známe, že islamské rodiny sú len absolútne výnimočne bezdetné, na rozdiel od nemeckých.

Do diskusie, ktorej intenzita sa čoraz viac stupňovala, sa po reakcii Abdallaha Zekriho zamiešala aj francúzska štátna sekretárka pre práva žien Marléne Schiappa a označila výpoveď Zekriho za kriminálnu.

Naproti tomu a v ostrom kontraste k tomu, čo povedala Schiappa, bola reakcia francúzskej ministerky justície Nicole Belloubet pre vysielač Europe 1:

„Urážka islamu 16 ročnou študentkou je útokom na náboženskú slobodu.“

Aj z toho vidieť kam Európa smeruje a kto ju bude čoskoro ovládať. Všetko hovorí pre to, že už tu ide o ireverzibilný proces.

Právnik študentky označil komentár ministerky za šokujúci a zahanbujúci. Povedal, že ministerka už len poslušne opakuje to, čo chce dosiahnuť islamistická propaganda v Európe a síce uzákoniť, že tzv. urážka Alaha a islamu bude trestaná.

Autor: Roman Bednár

Přejít nahoru