Hvězda Ulice Blanarovičová ohromila Instagram. Ukázala, jak vypadá o víkendu po ránu

„Milí moji, nějak se mi dnes nechtělo vstávat. No, ale vůbec. Natáčení seriálu Ulice a divadlo Broadway – to je můj týden. A o víkendu? Dnes dvě a zítra jedno představení. Těším se na diváky, se kterými si užijeme Kvítek mandragory. Přeji krásný víkend,“ okomentovala příspěvek zpěvačka.

https://www.instagram.com/p/B8lL3RiBjZW/?utm_source=ig_embed

Na snímku sedí na pohovce v oblečení na doma. Její sledující si ale všimli především toho, že neustále vypadá moc hezky: „Kočko, na to, že se ti nechtělo vstávat, vypadáš skvěle za každé situace.“

Dříve si šestapadesátiletou herečku spletli s Madonnou. Tehdy byla Blanarovičová senzací, když sdílela odvážnou momentku z focení v šatech s leopardím vzorem a hlubokým výstřihem.

Krásná i bez make-upu
V minulosti Yvetta Blanarovičová zveřejnila na svém Instagramu fotku, na které se objevila bez líčení. Připojila se tak k řadě žen, které se nebojí zveřejnit fotku bez make-upu.

Sledující byli jejím vzhledem ohromeni a skoro všichni se shodli na tom, že je přirozeně krásná a nepotřebuje žádnou kosmetiku.

Tuto fotografii Blanarovičová pořídila během čtyřtýdenní dovolené, kterou strávila ve španělské Andalusii. Během dovolené Yvetta zveřejňovala celou řadu snímků.

Yvetta Blanarovičová
Tato kráska je slovenská herečka a zpěvačka, která již dlouhá léta žije v Praze. Pokud jde o její vzdělání, má vystudovanou státní konzervatoř v Žilině a Pražskou konzervatoř.

https://www.instagram.com/p/B4UTq3lh20A/?utm_source=ig_embed

Blanarovičová si zahrála v několika filmech, přičemž ji asi nejvíce proslavila role čertíka ve filmové pohádce Princezna ze mlejna režiséra Zdeňka Trošky. Do povědomí diváků se dostala i díky roli čarodějnice Černavy v pohádce O princezně Jasněnce a létajícím ševci.

Zahrála si také v oblíbených seriálech – české Pojišťovně štěstí či slovenské Ordinácii v ružovej zahradě. Nyní se objevuje na TV Nova v seriálu Ulice. Půvabná Slovenka ale působí také v divadle, kde byla obsazena například do několika rolí v Národním divadle a v Realistickém divadle v Praze. Věnuje se také dabingu.

(zdroj: cz.sputniknews.com, foto: screenshot instagram profil)

Přejít nahoru