Denis s onemocněním Covid 19: Můžete nás sledovat. Nevím, co z toho máte, ale připomíná mi to systém 30 – 40 let dozadu

Denis Fifík zároveň poukázal na skutečnost, že v některých skupinách na sociálních sítích jsou cíleně ponechány informace pouze o kritických průbězích onemocnění Covid-19. On o svých mírných příznacích v určitých skupinách na sociální síti informovat nemohl, a proto se rozhodl zveřejnit video.

Upozornil také, že on ani jeho tři další kolegové neměli zvýšenou teplotu, a proto považuje požadavek měřit teplotu při vstupu do obchodu za absurdní. “Čili, mluvit zde o tom, že budeme měřit teplotu a tím pádem odhalíme všech nakažených, je asi blbost,” uvedl.

Denis se vyjádřil ik problematice sledování lidí přes telefon. Uvedl, že člověk, který má karanténu a ví o tom, že ho sledují, by nešel nikde s telefonem. “Když jsem byl na testování v Košicích, neměl jsem u sebe telefon,” vysvětlil. “Můžete nás sledovat. Nevím, co z toho máte, ale připomíná mi to systém 30 – 40 let dozadu, “dodal.

Upozornil také, že je dobré, že se začalo s masivnějším testováním, protože právě tam odhalí více lidí. Začal by však od lidí, kteří přišli ze zahraničí a testování nebyly.

Ve videu se mladý muž vyjádřil ik ekonomice. “Viz, kolik lidí ročně zemře na hlad, HIV. Jen taková zajímavost, od ledna do března zemřelo na světě přes 2 miliony lidí na hlad. “Upozornil také na úmrtnost v důsledku chřipky i přesto, že onemocnění známe již dlouhodobě a jsou dostupné i vakcíny. “Nikdo to ale neřeší, protože to není zajímavé,” dodal.

“Můj názor je, že koronavirus je dost nafouknutý. Souhlasím s opatřeními o omezení. Pokud nemusíte, seďte doma, rozestupy, roušky … Super. Kdyby tomu tak bylo v Rakousku, nebyl bych teď v karanténě a tři týdny nedíval z okna na mou ženu a syna, které jsem tři měsíce neviděl. Celé mi to však přijde jako brutálně nafouknutá věc. Lidé by se měli vzpamatovat. Kvůli blbej chřipce padne ekonomika na r * ť a více lidí se zastřelí, protože nebude mít na hypotéky a neuživí své rodiny, “uvedl také ve videu.

Pro náš portál také upozornil, že “pokud mohou důchodci – nejrizikovější skupina – o sedmé ráno čekat ve frontách na muškáty ve slevě, proč pak tisíce mladých zdravých lidí sedí doma a jsou bez příjmu? Mělo by to být naopak a systém by nepadl. Staří by byli chráněni a mladí se s tím vypořádají snadněji, když by to už i někde v práci dostali. “

Přejít nahoru