Andrea Verešová prožívá tyto Vánoce krušné chvíle. Důvodem je intimní video. Za dopadení pachatele nabízí pohádkovou odměnu

Slovenský server Pluska.sk zverejnil článok, ktorého súčasťou bolo i pikantné video, na ktorom mala byť zachytená práve Andrea, ako si užíva v hotelovej izbe so svojím manželom Danielom Volopichom. Aj keď článok onedlho zmizol z webu, video sa začalo šíriť internetom.

Samotný web tvrdil, že video im zaslal niekto do redakcie. Verešová zareagovala ihneď vo štvrtok, kedy článok vyšiel, a to tým, že to označila za podvrh. Následne zverejnila aj príspevok na Instagrame, v ktorom napísala, že sa odhodlala k ráznemu kroku.

„S poľutovaním musím konštatovať, že sa objavilo fake video, ktoré má za cieľ poškodiť a zdiskreditovať mňa aj môjho manžela. Rozhodli sme sa preto podať trestné oznámenie a zároveň požiadať verejnosť o pomoc v hľadaní autora a šíriteľa tejto nechutnej videomontáže,“ uviedla Verešová na sociálnej sieti.

V príspevku sa tiež uvádza, že za poskytnutie informácií vedúcich k dolapeniu páchateľa ponúka rozprávkových 50-tisíc eur.

Následne Verešová uverejnila video, v ktorom ukazuje videomontáž a naráža tak na to, že z daného intímneho videa nemožno usudzovať, že ide priamo o ňu.

Andrea Verešová
Modelka sa narodila 28. júna 1980 v Žiline. Od roku 2000 študovala na Právnickej fakulte UK v Prahe. Dlhodobo pracuje ako modelka a v roku 1999 získala korunku Miss Slovenska. Preslávila sa aj vzťahom s českým hokejistom Jaromírom Jágrom.

V roku 2007 sa Verešová vydala za právnika Daniela Volopicha. V rovnakom roku sa im narodila dcéra Vanessa a v roku 2009 syn Daniel Tobiáš.

Modelka netají tým, že sa s manželom zoznámila v Špindlerovom Mlyne a iskra medzi nimi preskočila na svahu. Vtedy sa takmer dvadsaťpäťročná Andrea zamilovala do o šestnásť rokov staršieho právnika a odvtedy sú spolu.

zdroj: hlavnespravy.sk

Přejít nahoru