Kollárovi vulgárně naložila Belousovová. Toto Boris rozdýchat jen těžko

Tak toto si predseda parlamentu za klobúk nedá. „Dopredu upozorňujem, že tento status nebude slušný,“  napísala na sociálnej sieti Anna Belousovová. Kolárovi za konflikt jeho žien so sestričkami v nemocnici naložila, a nepoužívala pri tom práve vyberaný slovník. „Vekslák zostane vekslákom,“ to je azda to najmäkkšie, čo napísala. 

Bývalá politička vo svojom statuse na sociálnej sieti zareagovala nielen na to, že v nemocničnej izbe predsedu parlamentu sa konala „koaličná rada“, ale doslova ju pobúrila informácia, že tam za ním chodili i mamičky jeho potomkov, pretože Boris Kollár je známy ako multi-otecko s jedenástimi deťmi. A to v čase, keď sú kvôli pandémii návštevy v nemocniciach prísne zakázané, informuje o tom aj portál 1.pluska.sk.

Neslušný status prevýšil aj tie najbujnešie „očakávania“

Boris Kollár sa dokonca sám priznal, že matky jeho detí sa oňho starajú 24 hodín denne. Údajne vraj preto, aby odbremenil od práce sestričky! Tým sa to zrejme nepáčilo, pretože podľa medializovaných informácií mali prísť s Kollárovými exmilenkami do konfliktu.

Více info na hlavnydennik.sk

Přejít nahoru