Kim Kardashian a Kanye West se rozvádějí: „Je konec. Kim prý dospěla – jeden z důvodu,” říká zdroj

“Udržují to nenápadné, ale je to jistý,” říká zdroj. “Kim najala Lauru Wasserovou a jsou v jednání o urovnání.”

Kim, 40 let, nebyl vidět na ní snubní prsten a 43letý Kanye zůstal přes prázdniny na svém ranči ve Wyomingu za 14 milionů dolarů, místo aby ho trávil s rodinou Kardashianů, která kritizovala jejich extravagantní oslavy.

“Kim přiměla Kanyeho, aby do toho šli, aby mohli žít oddělené životy a tiše nechat věci vyřešit, aby se mohli rozvést,” pokračoval zdroj.

Zdroj dodal, že i když Kim v minulosti udělala hodně pro ochranu a pomoc Kanyemu při řešení jeho problémů v oblasti duševního zdraví, „nyní se tento rozvod děje, protože Kim hodně dospěla.” Píše portál PageSix.

“To, že udělá advokátní zkoušku a stane se právnicí, myslí vážně, dělá to s kampaní na reformu vězení. Mezitím Kanye mluví o tom, že bude kandidovat na prezidenta a řekne další bláznivé zprávy, a ona toho má už dost. “

West v červenci tweetoval: „Pokoušel jsem se rozvést, protože Kim se setkala s Meekem na Warldolfu kvůli„ vězeňské reformě “, což zřejmě odkazovalo na summit trestního soudnictví, kterého se Kim a rapper Meek Mill zúčastnili v listopadu 2018.

Také nazval momagera Kris Jenner „Kris Jong-Un“ a tvrdil, že Kardashianové se ho snažili přinutit k psychiatrické léčbě.

“Objevil se pozdě a brzy odešel, neobjevil by se na žádném z jejich instagramových snímků. Jediné, co udělal, bylo přenést hologram jejího otce Roberta Kardashiana a pak se odtamtud dostal co nejrychleji, “dodal zdroj.

Zdroj uvedl, že největším problémem v rozhovorech o rozvodu v Kimye může být jejich rodinný dům v Calabasas v Kalifornii, který prošel úplným redesignem, jehož autorem je Kanye, a společnost Architectural Digest jej ohlásila jako „oázu čistoty a světla“.

Přejít nahoru