Nostradamove brutální proroctví pro rok 2021: pandemie nahradí BIBLICKÉ pohromy!

Michel de Nostredame, narozený 14. prosince 1503, je autorem slavné sbírky veršovaných předpovědí. V roce 1981 Nostradamove věštby dokonce zfilmovali v dokumentu „Muž, který viděl zítřek“.

Pro zajímavost si však přečtěte, co nás údajně čeká v roce 2021 a následujících letech celkově. Informuje portál pluska.sk

Pokud jste fanouškem Romera, na takový scénář jste se zřejmě připravovali celý život. Nostradamus totiž v jednom ze svých proroctví hovoří o „polomrtvých lidech“ a „konci světa“. Samozřejmě, takové vágní indicie se dají vyložit nejméně sto různými způsoby. Možná se termín „polomrtvý“ vztahuje na důsledky koronavirus na lidské tělo. Možná je to jen pojmenování obrazné. Kdo ví? Nuže, zjevně konspirátoři, podle kterých Nostradamus hovoří jasně: dočkáme se pravé hororové zombie apokalypsy! To bude v roce 2021 Halloween …

Další Nostradomovo proroctví je už o něco reálnější, což však neznamená, že si máte začít dělat zásoby konzerv na deset let dopředu. Slavný astrolog ve hvězdách vyčítal, že „po velkých problémech přijde další, ještě větší“, což se dá docela slušně prefrázovať na současnou pandemickou situaci (jako většina předpovědí, koneckonců). Podle Nostradama se dočkáme „deště, mléka, hladomoru, oceli a moři“, cokoliv to už znamená. Tedy, hladomor je jasný, ale co ten déšť? A mléko? Budou snad pršet krávy ?!

Nostradamus ve svých věštby zmiňuje „velkou velblouda“, která prý symbolizuje muslimskou kulturu. Podle něj se tato velbloud „přijde napít z vod Rýna a Dunaje“, což by mělo znamenat jakousi invazi muslimů do západní Evropy. Po vojenské stránce je něco takového přitažené za vlasy a pokud jde o migraci, počty žadatelů o azyl v Německu a jiných nejvíce postižených zemích pro pandemii klesají. Už déle se však vypráví nejen o emigraci, ale io klesající porodnosti Evropanů, která je nesrovnatelná s východními kulturami. Obávat se však, že by se v Bratislavě začalo někdy mluvit arabsky, je prostě šílené.

Přejít nahoru