Gates pracuje na tom, aby se stal “majitelem” DI každého člověka na Zemi

Když se B. Gates stane pánem digitální identity (DI) každého, tak bude mít absolutní moc nad všemi a zároveň mu to přinese nepředstavitelné bohatství, a to podstatně větší než ho už má. Klíč k tomu je digitální očkovací pas (DOP). Média a politici nás už zpracovali tak dobře, že po něm už (téměř) všichni toužíme. Namluvili nám, že jen s tímto pasem bude možný návrat k normalitě (což je obrovská lež – protože už nikdy nebude náš život takový, jaký byl před Korona).

Tento digitální očkovací pas bude znamenat totální kontrolu, a to takovou, o jaké ani netušíme. V DOP budou o.i. zachyceny i kompletní digitální zdravotní data každého člověka – údajně jen k našemu dobru – a to vše bude i součástí digitální centrální databanky (DCD).

Ten, kdo ji bude kontrolovat (a zda vlastnit), ten bude mít moc “boha” a nevyčerpatelný zdroj obrovských peněz. Bude např. ovlivňovat a “usměrňovat” všech a všechny orgány, kterým umožní čerpat informace z DCD. Samozřejmě, že přístup k DCD si zajistí všechny zdravotní pojišťovny (a také všechny jiné pojišťovny) na světě. Dozvědí se vše o našem zdravotním stavu. Budou např. vědět u koho je zvýšené riziko infarktu a jiných nebezpečných chorob a budou to moci oznámit zaměstnavateli, a komukoliv pro koho bude důležité vědět tuto informaci – samozřejmě, když za to dobře zaplatí.

K DCD informacím se dostanou i všechny banky a tak budou moci odpružené kredit někomu, u koho zdravotní stav signalizuje, že mu hrozí dlouhodobá nemoc a tak možná ztráta práce a neschopnost splácení kreditu. Nic z toho se však nedozví ten, o kom se tyto diskrétní informace dají jiným.

Takových příkladů je mnoho a znamená to, že existence DCD totálně změní náš život, vezme nám podstatnou část naší svobody a o našich osobních právech už ani nemluvě. V tomto smyslu je to jako pád do temného středověku, kdy poddaný nesměl nic bez povolení svého pána.

A je také jisté, že přístup k DCD si tajně zajistí (pochopitelně za velké peníze) i všechny koncerny.

Kromě toho DCD nebude nikdy absolutně bezpečná. Excelentní hackeři si vždy najdou cestu do jejích útrob.

V těchto souvislostech je třeba se zmínit io tom, že za vším tím stojí organizace ID2020. Jejím cílem je získání digitální identitiy každého člověka.

Svůj “pekelný” plán zabalila do ušlechtile a pro lidi prospěšně znějících výpovědí:

Nikdo už nebude potřebovat ani osobní ani cestovní pas, řidičský průkaz, kreditní kartu, zdravotní kartičku apod. Vše bude v jedné appky instalované v mobilu.

Na informační stránce organizace ID2020 jsou uvedeni její sponzoři.

Není žádným překvapením, že největším sponzorem pro ID2020 je “dobrodinec lidstva” Bill Gates. Dalším důležitým sponzorem je Impfallianz Gavi, který je z největší části financován Bill a Melinda Nadací. Jiným důležitým sponzorem je Rockefeller Foundation.

Kdo je dobře informovaný a podívá si dalších sponzorů, tak zjistí mnoho zajímavých souvislostí a rychle spatří, že Gates je se všemi propojen.

Uzávěr je jen ten, že očkovací pas (zřejmě bude to jednotný EU očkovací pas podle pravidel Bruselu) je začátek konce vlastní diskrétní osobní identity každého člověka, která bude vyměněna za novou digitální identitu, která již nebude ničím diskrétní, ale bude přístupná do nejmenších detailů každému, kdo bude mít přístup do DCD. A je jen samozřejmě, že ten budou mít i americké tajné služby.

Autor: Roman Bednar

Přejít nahoru