Zmätená reakcia Whoopi Goldbergovej na Meghan McCaina sa stáva virálnou + VIDEO

Herečka sa stáva virálnou pre svoju reakciu na reč Meghan McCain v rozhovore pre Oprah Winfreyovej s Meghan Markle v utorňajšej epizóde „The View“.

„Je rok 2021 a všetci sme Whoopi,“ tweetoval komik Justin Martindale z LA, spolu s 15 sekundovým klipom McCain hovoriaceho o filme „The View“ a zmätenú reakciu Goldbergovej.

Zdá sa, že McCainová týchto dvoch chválil za ich postoj proti monarchii. Píše NYPost.

“Americký experiment je správna cesta, a ak máme dve americké ženy, Meghan Markle a Oprah Winfrey, ktoré samy dokončujú to, čo urobil George Washington a naši revoluční kolegovia, som za to,” hovorí konzervatívny publicista, ktorý hovorí rok predtým, ako sa kamera prepne na 65 ročnú Goldbergovú.

Po chvíli ticha, v ktorej Goldbergová urobí tvár a prehltne, nakoniec povie „OK“, s úplným nedostatkom akéhokoľvek nadšenia.

Martindaleov tweet získal od utorňajšieho popoludnia takmer 45 000 hodnotení „páči sa mi“, pričom množstvo komentárov podporilo McCainov názor a nazval Goldbergov vzhľad okamžitým memom.

“Nepozná ani svoju históriu,” kritizoval jeden z McCainových porovnaní vo Washingtone. “Revolúciu nezačal George Washington. Začal to kontinentálny kongres. A Washington vyhral vojnu s pomocou Francúzov. “

“Megan sa zdá byť na seba tiež hrdá, akoby si skutočne myslela, že tam niečo urobila,” napísal ďalší.

Přejít nahoru